folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Merhaba Arkadaslar Burdan Bısı Cıkarmı?(Sql İnj..)

Merhaba Arkadaslar Burdan Bısı Cıkarmı?(Sql İnj..)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sysf
    sysf's avatar
    Erkek

Formu bayadır takıp edıyorum muhabet cok hos ama burayı takıp etmek gercekten zaman ıstıor oda bende herzaman olmuyor malesef gecen gun acılan bır 2 konuda gorduklarımı uygulamak ıstedım

http://www.xxx.com/haber.asp?bolum=haberdevam&no=22+union+select+ID,icerik,3,4+from+duyurular

yaptıgımda

3

cıktısını alıyorum dıger denedıgım tablolar olmadı ben bu duyurular tablosuna insert yada update nasıl yaparım acaba

merak ettım yada yapamaz mıyım yada nasıl bu ısler

Tesekkurler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

üç yazısını gördüysen sqli soktun demektir...

oradaki üc senin yazdığın sqlin içindeki 3...

artık o 3 yerine sutun isimlerini ve tablo isimlerini cekeceksin, biraz araştırırsan tablo isimlerini nası listeleteceğini görürsün...

örneğin mssqlde information_schema.tables la alırsın ;)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sysf
    sysf's avatar
    Erkek

veri tabanı accses tablo alanlarını ve kolan adlarını bulmak ıcın tbt sql ınjektion tools u kullandım

ıd icerik harıcınde bıde tahir alanı var bıraz arastırdım ama kafam karıs tı acıkcası tablo ısımlerınden sadece duyuruları bulabıldım kulandıgım tools ıle sımdı buraya ınsert yada update nasıl yaparım onu tam anlamadım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sysf
    sysf's avatar
    Erkek

arkadarslar sıtelerde dolandım durdum accses olarak pek bısı bulamadım yada yanlıs aradım

bana yararlanabılecegım lınk yada yontem solyleyerek vererek yardımcı ola bılırmısınız...

Toplam Hit: 1906 Toplam Mesaj: 4