Merhaba Arkadaslar Burdan Bısı Cıkarmı?(Sql İnj..)
-
Formu bayadır takıp edıyorum muhabet cok hos ama burayı takıp etmek gercekten zaman ıstıor oda bende herzaman olmuyor malesef gecen gun acılan bır 2 konuda gorduklarımı uygulamak ıstedım
http://www.xxx.com/haber.asp?bolum=haberdevam&no=22+union+select+ID,icerik,3,4+from+duyurular
yaptıgımda
3
cıktısını alıyorum dıger denedıgım tablolar olmadı ben bu duyurular tablosuna insert yada update nasıl yaparım acaba
merak ettım yada yapamaz mıyım yada nasıl bu ısler
Tesekkurler.
-
üç yazısını gördüysen sqli soktun demektir...
oradaki üc senin yazdığın sqlin içindeki 3...
artık o 3 yerine sutun isimlerini ve tablo isimlerini cekeceksin, biraz araştırırsan tablo isimlerini nası listeleteceğini görürsün...
örneğin mssqlde information_schema.tables la alırsın ;)
-
veri tabanı accses tablo alanlarını ve kolan adlarını bulmak ıcın tbt sql ınjektion tools u kullandım
ıd icerik harıcınde bıde tahir alanı var bıraz arastırdım ama kafam karıs tı acıkcası tablo ısımlerınden sadece duyuruları bulabıldım kulandıgım tools ıle sımdı buraya ınsert yada update nasıl yaparım onu tam anlamadım
-
arkadarslar sıtelerde dolandım durdum accses olarak pek bısı bulamadım yada yanlıs aradım
bana yararlanabılecegım lınk yada yontem solyleyerek vererek yardımcı ola bılırmısınız...