folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Merhaba Okuldan Cisco Networking Academy Sertifikası Aldım

Merhaba Okuldan Cisco Networking Academy Sertifikası Aldım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek
    Merhaba Arkadaşlar Ben Bilişim Teknolojileri bölümü meslek Lisesi son sınıf öğrencisiyim okulumuz'da cisco eğitimi verildi ilk sertifikamı aldım ama sertifika üzerinde ismim ve eğitici ismi tarih , imza ve 06 ankara yazıyor herhangi bir doğrulama kodu göremedim çalışacağımız yerler'de sertifikanın doğruluğunu gösterecek ve internet'den doğrulama yeri göremedim yanlız cisco.netecad sitesindeki sınav hesaplarımız duruyor. ama bu sertifikanın geçerliliğinden şüpe etmekteyim gün geçtikçe 3 hafta sınav olduk bunu almak için ama birde sizlere danışayım dedim beni aylatırsanız çok sevinirim. altta sertifikamın taranmış halini ekledim ve diğerlerinide vericeklermiş okuldan bu sertifikalar çalışma hayatımız'da bir işe yararmı sizlerden yazılar bekliyorum. sağolun

Sertifikam
    teşekkür ederim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    bende bundan almayı düşünüyorum sırf fiyatı ucuz diye ... :) alsammı acaba ...? işe yarıyomudurki ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek
    coldfusion bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende bundan almayı düşünüyorum sırf fiyatı ucuz diye ... :) alsammı acaba ...? işe yarıyomudurki ?
    Valla odamın duvarına astım  coldfusion  müridim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Netacad den girdiğin sınavlarla almışsın bu sertifikayı.Üzgünüm bu sertifika pekte geçerli değil.Cisco'da en kıytırık CCNA alman gerekli. computerworf yazabilir daha detaylı.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı:
    Netacad den girdiğin sınavlarla almışsın bu sertifikayı.Üzgünüm bu sertifika pekte geçerli değil.Cisco'da en kıytırık CCNA alman gerekli. computerworf yazabilir daha detaylı.
    Üç adet daha sertifika alıcaz bu aldığım teknik servislik sertifikası diğer alacaklarımız ise network ve security sertifikaları vericeklermiş işallah onlarıda alırız
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    computerwolf a pm at ciscoda uzmandır (:

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
Toplam Hit: 1039 Toplam Mesaj: 6