Merhaba Okuldan Cisco Networking Academy Sertifikası Aldım
-
Merhaba Arkadaşlar Ben Bilişim Teknolojileri bölümü meslek Lisesi son sınıf öğrencisiyim okulumuz'da cisco eğitimi verildi ilk sertifikamı aldım ama sertifika üzerinde ismim ve eğitici ismi tarih , imza ve 06 ankara yazıyor herhangi bir doğrulama kodu göremedim çalışacağımız yerler'de sertifikanın doğruluğunu gösterecek ve internet'den doğrulama yeri göremedim yanlız cisco.netecad sitesindeki sınav hesaplarımız duruyor. ama bu sertifikanın geçerliliğinden şüpe etmekteyim gün geçtikçe 3 hafta sınav olduk bunu almak için ama birde sizlere danışayım dedim beni aylatırsanız çok sevinirim. altta sertifikamın taranmış halini ekledim ve diğerlerinide vericeklermiş okuldan bu sertifikalar çalışma hayatımız'da bir işe yararmı sizlerden yazılar bekliyorum. sağolun
Sertifikam
teşekkür ederim -
bende bundan almayı düşünüyorum sırf fiyatı ucuz diye ... :) alsammı acaba ...? işe yarıyomudurki ?
-
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------
bende bundan almayı düşünüyorum sırf fiyatı ucuz diye ... :) alsammı acaba ...? işe yarıyomudurki ?
Valla odamın duvarına astım coldfusion müridim -
Netacad den girdiğin sınavlarla almışsın bu sertifikayı.Üzgünüm bu sertifika pekte geçerli değil.Cisco'da en kıytırık CCNA alman gerekli. computerworf yazabilir daha detaylı.
-
TeRRoR bunu yazdı:
Netacad den girdiğin sınavlarla almışsın bu sertifikayı.Üzgünüm bu sertifika pekte geçerli değil.Cisco'da en kıytırık CCNA alman gerekli. computerworf yazabilir daha detaylı.
Üç adet daha sertifika alıcaz bu aldığım teknik servislik sertifikası diğer alacaklarımız ise network ve security sertifikaları vericeklermiş işallah onlarıda alırız -
computerwolf a pm at ciscoda uzmandır (:
Toplam Hit: 1039 Toplam Mesaj: 6