Merhaba Silverlight -1-
-
merhaba :) ;
hızlıca silverlight nedir?
bi göz atın şuraya
ardından size visual studio 2008 kullanıcıları için yükliyeceğiniz dosyaları veriyorum(sırası önemli ilk önce chainer ardından blend 2.5'i yükleyin)
Chainer
Blend 2.5
Hemen Başlayalım

Açıklama 1
Orası bizim silverlight la ilgili dosyalarımızın olduğu bölümdür
Açıklama 2
Hani yeni proje açarken website seçmiştik ya test türü olarak ahanda işte oradakilerde silverlight hazır olarak include edilmiş test bölümü
Açıklama 3
O bölüm ise bizim sahnemiz
Açıklama 4
silverlight arka tarafa XAML denilen bir yapı ile kurulmuş o bölümde projemizin XAML kodlarını görmekteyiz...
Hemen küçük bir örnek yapalım

dökümdan bir çok kiş ibir şey anlamayacaktır sebebi ise şudur
bu döküman üst düzey bilgi gerektirir :)
Döküman Tarafımca Hazırlanmıştır
Kaynak Belirtmeden Alıntı Yapmazsanız Sevinirim
Takıldığınız Yerleri Bu Başlık altında Sorabilirsiniz...
-
bilgisayardaki her anımı dökümantasyonlaştırcam.
-
return of the silverlight :)
olm silverlight paketini hala yüklemedim lan animasyonlar çok can sıkıyor :D
nese aklıma gelmişken setup edeyim de devam edeyim procelerime :D -
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
return of the silverlight :)
olm silverlight paketini hala yüklemedim lan animasyonlar çok can sıkıyor :D
nese aklıma gelmişken setup edeyim de devam edeyim procelerime :D
-----------------------------lan ben iyi sardım silverlight işine dandikten form bile yapcak olsam silverlight la yapıom şekil oluyor :)
-
İşte bu konuya bayıldım :) ki zaten beklediğim şey olmus nurky atlamış olaya :D
ben konuyu gördüğümde muhtemelen nurky açmıştır dedim ama :) İlgilenenlerde varmış :)
bu konu üzerinde sadece bişinin üzerine eğilicem ben Expression Blend :) Evet gercekten silverlight için vazgeçilmez birşey arkadas sadece bi fon çizmiş göstermiş ancak aslında bi surat çizip onu oynatabilr veyabasitten bişi yapabilirdi
dahaiyi anlatılması açısından zıplayan bi top mesela ( neden bunlari örnek gösterdin derseniz hazır animasyon lar action lar var onlari kullanarak yapılabilcek basit bişi dedim) onu döküman olarak ilerde ekleriz artık :) Sorun değil genel olarak güzel bi anlatım olmuş... :)
-
TR_ip bunu yazdı:
-----------------------------İşte bu konuya bayıldım :) ki zaten beklediğim şey olmus nurky atlamış olaya :D
ben konuyu gördüğümde muhtemelen nurky açmıştır dedim ama :) İlgilenenlerde varmış :)
bu konu üzerinde sadece bişinin üzerine eğilicem ben Expression Blend :) Evet gercekten silverlight için vazgeçilmez birşey arkadas sadece bi fon çizmiş göstermiş ancak aslında bi surat çizip onu oynatabilr veyabasitten bişi yapabilirdi
dahaiyi anlatılması açısından zıplayan bi top mesela ( neden bunlari örnek gösterdin derseniz hazır animasyon lar action lar var onlari kullanarak yapılabilcek basit bişi dedim) onu döküman olarak ilerde ekleriz artık :) Sorun değil genel olarak güzel bi anlatım olmuş... :)
-----------------------------
sendende beklerim...
-
çok thankyou.