Merhana Bana Çalışan Bir Vcn Programı Lazım Yardım Edermisiniz?
-
Merhana bana çalışan bir Vcn programı lazım yardım edermisiniz?
Xp dede çalışan olursa güzel olur.
-
öncelikle vcn nedir.
vnc mi demek istiyorsun.
biraz daha açarsan
vnc istiyorsan:
http://www.tightvnc.com/download.php
YekteranBaymedir tarafından 19/Kas/14 10:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Daft bunu yazdı
öncelikle vcn nedir.
vnc mi demek istiyorsun.
biraz daha açarsan
vnc istiyorsan:
evet ya VNC demek istedim. tşkler
-
Daft bunu yazdı
öncelikle vcn nedir.
vnc mi demek istiyorsun.
biraz daha açarsan
vnc istiyorsan:
birde bunu nasıl kulana bilirim? şireketteki bilgisayarda uzaktan yardım için kullanacağım ama her zaman karşıda biri olmadığı için sürekli karşı onaylaması olmadan bağlana bilirmiyim?
-
teamviewer kur hocam direk o pc yi hesaba bağla anında bağlanırsın onaysız yada chrome uzak masaüstüne bak. 2sinide kullanıyorum ofisden evdeki pcleri rahatca kontrol ediyorum.
-
Ccaglayan bunu yazdı
teamviewer kur hocam direk o pc yi hesaba bağla anında bağlanırsın onaysız yada chrome uzak masaüstüne bak. 2sinide kullanıyorum ofisden evdeki pcleri rahatca kontrol ediyorum.
teamviewer normalde kulanıyorum ama VNC merak ettim o yuzden ama genede sağol
-
Radmin I arastir bu tip programlarda en iyisidir bence. Crackli versiyonlarida var ancak arastirip bulmak lazim.
Local ipleri sabitlemeyi unutma.
ayhun tarafından 19/Kas/14 14:37 tarihinde düzenlenmiştir -
gakkos bunu yazdıDaft bunu yazdı
öncelikle vcn nedir.
vnc mi demek istiyorsun.
biraz daha açarsan
vnc istiyorsan:
birde bunu nasıl kulana bilirim? şireketteki bilgisayarda uzaktan yardım için kullanacağım ama her zaman karşıda biri olmadığı için sürekli karşı onaylaması olmadan bağlana bilirmiyim?
Şimdi bunu karşıdaki bilgisayara kurdktan sonra içindeki tightvncserver uygulamasını çalıştır. Gerekli ayarları orada göreceksin zaten.
Burda bağlanmak istediğin port ve bağlanırken kullanacağın şifreyi ayarladıktan sonra kontrol etmek istediğin bilgisayara da tightvncyi kurup tvnwiever.exe yi çalıştırdıktan sonra bağlantıyı:
karşıtarafınipadresi:ayarladığınport
şeklinde yazıp onayladıktan sonra şifreni de girerek bağlantıyı tamamlayabilirsin. Ama burda sıkıntı olabilecek durum pc açıp kapatıldıktan sonra ip adresi büyük ihtimalle değişir ondan dolayı sabit ip alman gerekicek. Bunun için de no-ip gibi servisleri kullanabilirsin.