Merkezi Sistem Tv

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

yeni eve taşındık 3 aydır televizyoncunun bağladığını kullanıyorduk sonra internet kablosu alınca tivibuyu bağladık mutfaktaki tvye aktarayım dedim içerdekini 

kilerde yeşil kablo var bi tane 

evdeki oda sayısı kadarda siyah kablo var 

hepsine tek tek deneyeyim bulurum dedim 

ama onu çekince internet gidiyor 

tüm hepsini denedim mutfaktaki gelmiyorda 

içerdeki bu kutunu içinden kablo çıkmıştı ama mutfaktakinde kablo yok direkt teli ucuna değdirdim 

erkek çeviricide var ama oda işe yaramadı nasıl yaparım bu işi 

No way out
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Hocam ben okudum, anlamadım. Beni pas geçin.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Hocam ben okudum, anlamadım. Beni pas geçin.

hocam ilk taşındığımızda televizyoncu geldi bunun içinden çıkan kabloyla başka kabloyu bağladı sonra kilerden sinyal bulucu ile salonu buldu sonra birbirine bağladı şimdi ben salona tivibu taktım

mutfaktaki tvyi çalıştırmak istiyorum ama kablo gelmiyor resimdekinin içinden ve kilerdeki tüm kabloları denediğim halde hiçbirinden mutfaktaki yayın gelmiyor 

hatta internet gidiyor ayırınca kabloyu 

No way out
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

hocam duvardaki prizin ve evin alt yapısı eski analog yani karasal sisteme göre kablo cekilmiş. uyducu mevcut parelel baglı olan odalardaki kabloları ayırmıs catıdan gelen uydu kablosu nereye geliyor bilmiyorum ama karasal yayın hattına girmiş yani kısacası sen mutfaga ayrı kablo tesisatı cektireceksin. uydunada çiftli lnb taktıracaksın.. baska türlüsü zor..  uydu kablosunu paralel baglayarak cogaltamazsın.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    cybermole bunu yazdı

hocam duvardaki prizin ve evin alt yapısı eski analog yani karasal sisteme göre kablo cekilmiş. uyducu mevcut parelel baglı olan odalardaki kabloları ayırmıs catıdan gelen uydu kablosu nereye geliyor bilmiyorum ama karasal yayın hattına girmiş yani kısacası sen mutfaga ayrı kablo tesisatı cektireceksin. uydunada çiftli lnb taktıracaksın.. baska türlüsü zor..  uydu kablosunu paralel baglayarak cogaltamazsın.. 

uydu zaten merkeziymiş hocam. mürid diyor ki,

Salon iptal mutfakta izleyeceğim artık.

Salonda internetten izleyecek televizyonu tivibu ile.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    cybermole bunu yazdı

uydu zaten merkeziymiş hocam. mürid diyor ki,

Salon iptal mutfakta izleyeceğim artık.

Salonda internetten izleyecek televizyonu tivibu ile.

aynen öyle hocam salon iptal mutfakta izlenecek 

çerçevesini çimento ile yapıştırmışlar yani çıkmıyor çıkartayım dedim prizde arı ölmüş elektriğe değince arı patladı ödüm bokuma karıştı bende bıraktım yapmayı 

No way out
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

bence bi uyducu cagir baksin carpilma aman .. merkezi uydu sistemi olabilir ama evin karasal yayina gore dosnmis bn bn onu demek istedim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    cybermole bunu yazdı

bence bi uyducu cagir baksin carpilma aman .. merkezi uydu sistemi olabilir ama evin karasal yayina gore dosnmis bn bn onu demek istedim

binada yeni hocam tvci geçen geldiğinde sadece bunları değiştirin yeter dedi 

bi gelmeyede 50 tl gidiyor :D 

No way out
Toplam Hit: 1039 Toplam Mesaj: 8
merkezi sistem tv