Merkezi Sistem Tv
-

yeni eve taşındık 3 aydır televizyoncunun bağladığını kullanıyorduk sonra internet kablosu alınca tivibuyu bağladık mutfaktaki tvye aktarayım dedim içerdekini
kilerde yeşil kablo var bi tane
evdeki oda sayısı kadarda siyah kablo var
hepsine tek tek deneyeyim bulurum dedim
ama onu çekince internet gidiyor
tüm hepsini denedim mutfaktaki gelmiyorda
içerdeki bu kutunu içinden kablo çıkmıştı ama mutfaktakinde kablo yok direkt teli ucuna değdirdim
erkek çeviricide var ama oda işe yaramadı nasıl yaparım bu işi
-
Hocam ben okudum, anlamadım. Beni pas geçin.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Hocam ben okudum, anlamadım. Beni pas geçin.
hocam ilk taşındığımızda televizyoncu geldi bunun içinden çıkan kabloyla başka kabloyu bağladı sonra kilerden sinyal bulucu ile salonu buldu sonra birbirine bağladı şimdi ben salona tivibu taktım
mutfaktaki tvyi çalıştırmak istiyorum ama kablo gelmiyor resimdekinin içinden ve kilerdeki tüm kabloları denediğim halde hiçbirinden mutfaktaki yayın gelmiyor
hatta internet gidiyor ayırınca kabloyu
-
hocam duvardaki prizin ve evin alt yapısı eski analog yani karasal sisteme göre kablo cekilmiş. uyducu mevcut parelel baglı olan odalardaki kabloları ayırmıs catıdan gelen uydu kablosu nereye geliyor bilmiyorum ama karasal yayın hattına girmiş yani kısacası sen mutfaga ayrı kablo tesisatı cektireceksin. uydunada çiftli lnb taktıracaksın.. baska türlüsü zor.. uydu kablosunu paralel baglayarak cogaltamazsın..
-
cybermole bunu yazdı
hocam duvardaki prizin ve evin alt yapısı eski analog yani karasal sisteme göre kablo cekilmiş. uyducu mevcut parelel baglı olan odalardaki kabloları ayırmıs catıdan gelen uydu kablosu nereye geliyor bilmiyorum ama karasal yayın hattına girmiş yani kısacası sen mutfaga ayrı kablo tesisatı cektireceksin. uydunada çiftli lnb taktıracaksın.. baska türlüsü zor.. uydu kablosunu paralel baglayarak cogaltamazsın..
uydu zaten merkeziymiş hocam. mürid diyor ki,
Salon iptal mutfakta izleyeceğim artık.
Salonda internetten izleyecek televizyonu tivibu ile.
-
end bunu yazdıcybermole bunu yazdı
uydu zaten merkeziymiş hocam. mürid diyor ki,
Salon iptal mutfakta izleyeceğim artık.
Salonda internetten izleyecek televizyonu tivibu ile.
aynen öyle hocam salon iptal mutfakta izlenecek
çerçevesini çimento ile yapıştırmışlar yani çıkmıyor çıkartayım dedim prizde arı ölmüş elektriğe değince arı patladı ödüm bokuma karıştı bende bıraktım yapmayı
-
bence bi uyducu cagir baksin carpilma aman .. merkezi uydu sistemi olabilir ama evin karasal yayina gore dosnmis bn bn onu demek istedim
-
cybermole bunu yazdı
bence bi uyducu cagir baksin carpilma aman .. merkezi uydu sistemi olabilir ama evin karasal yayina gore dosnmis bn bn onu demek istedim
binada yeni hocam tvci geçen geldiğinde sadece bunları değiştirin yeter dedi
bi gelmeyede 50 tl gidiyor :D