folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mersin De Gunluk Kiralik Ev

Mersin De Gunluk Kiralik Ev

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocalar mersinde gunluk kiralik evler varmi bunlara nasil ulasabilirim ? Bu evlere ucreti pesin verip kndimiz geri donmek istedik ben dondukten sonra ev sahibi kalanlara hadi cikin gidin dememesi icin bi sozlesme anlasma yapabiliyormuyuz ?

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thanatos
    Thanatos's avatar
    Erkek

Hocam biz kiralıyoruz yaz bölümünde günlüğü 135 TL'den çok kiraladık fakat şuan yazın bitimi olması dolayısıyla 100 lira filan olur ayrıca evde 3 klima  vs. her türlü şey bulunmaktadır. Havuzu hala hizmet vermektedir ve aşırı güvenli sitedir yabancılar kimlik bırakmadan asla giremez. Sözleşme ve anlaşma yapılmıyor günlük kiralamada fakat süreniz bitine kadar kalabilirsiniz fakat anlamadığım tek nokta " geri donmek istedik ben dondukten sonra ev sahibi kalanlara  " siz döndükten sonra kim kalacak ki?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

bende balayı için ariyorum :)

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Yok benmki astsubaylar icin ya balayi dgil de suan icin adanada kalacak yer ayarladim bakalim hocalar

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 698 Toplam Mesaj: 5