Mersinde Nescafe Expres Satan Biyer Bilen Varmı
-
ya zaten mersinde bişeyi arayıpta bikerede bulsam neyse arkadaşlar bakmadığım market bakkal felan kalmadı bim çetinkaya migros gibi yerlerede baktım hiçbiyerde bulamadım mersinde nescafe expres satan biyer duyan gören varmı lütfen bir yardımcı olun ama pozcunun oralara kadar gidemem buara çarşıda biyer mümkünse
-
hönk:S bunun için konu mu açılır :)
-
kaç tane istiyosan izmirden posta ile yollayayım kardeş sana :) koli koli
-
Hocam çarşıda bir sürü yer var :|
-
SpermMan bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
abi gel 14 ağustosta yapalım bir expres kahve :D oyle exres olurki adana mersin expresinden daha hızlı olur
:D
-
x-files bunu yazdı:
abi gel 14 ağustosta yapalım bir expres kahve :D oyle exres olurki adana mersin expresinden daha hızlı olur
-----------------------------buluşmaya geliyorum zaten :)
blackapple sen enson beni banlatacan bendeseni tenhada kıstırıcam ama nese bişi yazmıyorum benimle çekişmek için yazma bidaha bikaçgün önce konuaç tbtde bilen çıkar diyen sen diğilmiydin
-
dead_march bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
-----------------------------bikaçgün önce konuaç tbtde bilen çıkar diyen sen diğilmiydin
-----------------------------dalga geçmiştim nerden bilebilrdimki atlayacağını
-
BlackApple bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
-----------------------------bikaçgün önce konuaç tbtde bilen çıkar diyen sen diğilmiydin
-----------------------------dalga geçmiştim nerden bilebilrdimki atlayacağını
-----------------------------dalga geçmemiştin açık konuşucam sırf şerefsizliğine böyle hareket ediyorsun yazdığım kelimelere yazık artıkm sana yazmıyorum bişi söliceksen gel yüzüme söyle
-
BlackApple bunu yazdı:
SpermMan bunu yazdı:
----------------------------- -
DeaD_BY bunu yazdı:
SpermMan bunu yazdı:
-----------------------------hemen cevap vereyim hiç biyerde bulamadım ders çalışırken çok yararlı oluyor denediğim ürünlerde pek alternatif olamadılar kafamı toplamamı sağlıyor yani gereksiz gibi dursada benm için önemli bulmamlazım özellikle sıcaklarda çalışmak çokzor