folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mersinli Arkadaşlar Bi Bakın

Mersinli Arkadaşlar Bi Bakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ACEVENTURA
    ACEVENTURA's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ağustosda 4 arkadaş mersine gitmeyi düşünüyoruz.orda nerelere gidilir nasıldır pansiyon fiyatları ne kadardır yardımcı olabilirmisiniz?

H.T.M.L How To Meet Ladies
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Mersin 5 para etmez haci guzel degil ...ciddi diyorum...bizim adanaya gelip seyhan baraj golunde universite civarlarinda gole girin daha iyi...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    en güzeli çeşme.
    pansiyon ifyatları gunluk 12 ytl idi bi sene önce.
    ama söliimartmıştır.sadece izmirde her sene kaldıımdan söliom.yani pansiyonda falan kalmadım. sürprizle karşılaşmayın yani...
    bu arada neden mersiN?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ACEVENTURA
    ACEVENTURA's avatar
    Erkek
    mersini seçme sebebimiz ucuz olur diye ama çeşme geçen sene 12 ytl miş şimdi en fazla 20 olsun bilmiyorum daha 1 ay var karar veririz

H.T.M.L How To Meet Ladies
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    En güzeli karaman en baba yerdir bu forumda varmı karamanlı olan sanmıyorum cunku nufus 60 000 ancak koyun nufusu 500 000 kısı basına 20 hayvan dusuyor muhahah anadolumun kıyısındakı petrolmadenım ulen duygulandim simdi

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Mayısda oradaydım...

Günlüğüne kızkalesinin yakınında 40 milyon dediler pansiyonun...

Mersinin içinde yada sahilde filan denize zaten girilmiyor...

Susanoğlu ve yakınlarındaki yerler var işte birde o 16 kmlik sahili var..

Denizi accayip tuzlu ama çok temizdi, hayatımda gördüğüm en temiz sahildi...

Fakat ben olsam tekrar gitmem :)

Yaprak koyu var orası güzel suyu 28 derece ve 8 derece orada atlanacak kayalarda var :)

Gezilecek görülecek yerleri vs. yok eshabı keyf mağarası var birde cennet cehennem. Tabi araban yoksa buraları hayatta gezemezsin..

Dediğim gibi tekrar olsa gitmem...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 932 Toplam Mesaj: 6