Mesajı Okuyan Bildiğiniz Sms Sistemi Var Mı?
-
sesli sms gönderen firma varda text i koyuyan sms sistemi varmı bildiğiniz firma
yaşlı müşterilerimiz için özel olacak sms okumasını bilmiyor çoğu :)
-
Onun için prgramlar var dicem ama sms i okyamayan adam programı nasıl kullansın..
sen yinede can kırcaya bi ulaş..
-
ErotikPanda bunu yazdı
Onun için prgramlar var dicem ama sms i okyamayan adam programı nasıl kullansın..
sen yinede can kırcaya bi ulaş..
cankırca Candır :)
-
bakın anlamadınız yazıyı okuması benim için önemli değil onunla ilgili zilyontane program bulurum
her ay
Sayın bay x x plakalı x model x aracınızın x sigortası x tarihinde bitiyor lütfen yenileyiniz
diye mesaj atıyorum bunu excel tablolarıyla eskiden kodla yapıyordum şimdi sms şirketinin yazılımıyla yapıyorum
ben atıyorum 50 yaşlı müşterime bunu gönderirken sms firmasının yazılımı okuyarak sms olarak gönderecek sistem herkese farklı mesaj gidecek çünkü
böyle bir firma varmı yerli yabancı kurumsal çalışan
-
DJ_Alper bunu yazdı
bakın anlamadınız yazıyı okuması benim için önemli değil onunla ilgili zilyontane program bulurum
her ay
Sayın bay x x plakalı x model x aracınızın x sigortası x tarihinde bitiyor lütfen yenileyiniz
diye mesaj atıyorum bunu excel tablolarıyla eskiden kodla yapıyordum şimdi sms şirketinin yazılımıyla yapıyorum
ben atıyorum 50 yaşlı müşterime bunu gönderirken sms firmasının yazılımı okuyarak sms olarak gönderecek sistem herkese farklı mesaj gidecek çünkü
böyle bir firma varmı yerli yabancı kurumsal çalışan
Yani diyorki sesli mesaj göndermek istiyorum.
Örnek 0850 5555 55 55 numara telefonuzu arayıp bi tane robotik kadın kampanya anlatırya onun gibi bişey :)
-
kurumsal şirketlerde vardır hacı o illa ki
-
DJ_Alper bunu yazdı
sesli sms gönderen firma varda text i koyuyan sms sistemi varmı bildiğiniz firma
yaşlı müşterilerimiz için özel olacak sms okumasını bilmiyor çoğu :)
Ev telefonuna SMS gönder. Türk Telekom okuyor otomatik. Müşterileriniz yaşlıysa direkt ev telefonlarına SMS gönderin.
-
benim emektar nokia e72 de mesaj okuma özelliği var. Hatta ismide aylin.
-
Gerek yok firmaya :) Ara beni sesimi beğenirsen ayda 50 kişi için istediğin metni arayarak söylerim hocam :) Her kişi için farklı metin dediğin için anlaşacağın firmada bu şekilde hizmet vermeyecek mi hocam? Konu hakkında pek bilgim yok kusurabakma. Tek belli metin olsa sesli mesaj atan firmalar vardır elbet.