Mesajı Okuyan Bildiğiniz Sms Sistemi Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sesli sms gönderen firma varda text i koyuyan sms sistemi varmı bildiğiniz firma

yaşlı müşterilerimiz için özel olacak sms okumasını bilmiyor çoğu :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Onun için prgramlar var dicem ama sms i okyamayan adam programı nasıl kullansın..

sen yinede can kırcaya bi ulaş..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı

Onun için prgramlar var dicem ama sms i okyamayan adam programı nasıl kullansın..

sen yinede can kırcaya bi ulaş..

cankırca Candır :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bakın anlamadınız yazıyı okuması benim için önemli değil onunla ilgili zilyontane program bulurum

her ay

Sayın bay x x plakalı x model x aracınızın x sigortası x tarihinde bitiyor lütfen yenileyiniz

diye mesaj atıyorum bunu excel tablolarıyla eskiden kodla yapıyordum şimdi sms şirketinin yazılımıyla yapıyorum

ben atıyorum 50 yaşlı müşterime bunu gönderirken sms firmasının yazılımı okuyarak sms olarak gönderecek sistem herkese farklı mesaj gidecek çünkü

böyle bir firma varmı yerli yabancı kurumsal çalışan

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

bakın anlamadınız yazıyı okuması benim için önemli değil onunla ilgili zilyontane program bulurum

her ay

Sayın bay x x plakalı x model x aracınızın x sigortası x tarihinde bitiyor lütfen yenileyiniz

diye mesaj atıyorum bunu excel tablolarıyla eskiden kodla yapıyordum şimdi sms şirketinin yazılımıyla yapıyorum

ben atıyorum 50 yaşlı müşterime bunu gönderirken sms firmasının yazılımı okuyarak sms olarak gönderecek sistem herkese farklı mesaj gidecek çünkü

böyle bir firma varmı yerli yabancı kurumsal çalışan

Yani diyorki sesli mesaj göndermek istiyorum.

Örnek 0850 5555 55 55 numara telefonuzu arayıp bi tane robotik kadın kampanya anlatırya onun gibi bişey :)

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

kurumsal şirketlerde vardır hacı o illa ki 

Living Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

sesli sms gönderen firma varda text i koyuyan sms sistemi varmı bildiğiniz firma

yaşlı müşterilerimiz için özel olacak sms okumasını bilmiyor çoğu :)

Ev telefonuna SMS gönder. Türk Telekom okuyor otomatik. Müşterileriniz yaşlıysa direkt ev telefonlarına SMS gönderin.

Blue Screen of Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    benim emektar nokia e72 de mesaj okuma özelliği var. Hatta ismide aylin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Gerek yok firmaya :)  Ara beni sesimi beğenirsen ayda 50 kişi için istediğin metni arayarak söylerim hocam :) Her kişi için farklı metin dediğin için anlaşacağın firmada bu şekilde hizmet vermeyecek mi hocam? Konu hakkında pek bilgim yok kusurabakma. Tek belli metin olsa sesli mesaj atan firmalar vardır elbet. 

Toplam Hit: 747 Toplam Mesaj: 9