Mescid-İ Aksa Resimleri Sahte Mi?!!
-
http://www.firaset.net/video/yazili/flash/mescid_i_aksa.swf
Bir bilginiz var mı arkadaşlar?
Hep kullanılan Mescid-i Aksa resminin farklı bir yer olduğunu iddia ediyo.
-
evet ama bu olay ccoookk onceleri soylendi.
-
Ilimden fenden yoksun bir toplum yok olmaya mahkumdur..
Bunu ben soylemiyorum ...
Ag 3krs luk adamlara bel baglamayin..
-
vay anasını lan :| hacılar acaba bu doğrumu yav bilgisi olan var mı nedir ne değildir?
edit:vikipediadan baktım beyler resimler bu flashdaki gibi yani ciddi ciddi yıllarca orayı mescid-i aksa sanmışım ben
yahut başkaları... hep gördüğmüz kubbetüs sahrada emeviler döneminde yahudi ve müslümanlar tarafından yapılmış
fakat yine müslümanlar tarafından kutsal sayılan bi mekanmış... ulan bilmek harbiden güzel şeymiş vay anasını satam
bi garip oldum şindi :|
-
Adamlara bak yav :|Ama Sahra daha dikkat çekici duruyo :|
-
peki hata kimde?
-
Bu gösterideki bilgiler tamamıyla doğrudur,
Mescid-i Aksa'nın altı arkeolojik çalışmalar adı altında tamamıyla boşaltılmış, Siyonist Yahudiler oranın Allah tarafından bir işaret olarak; doğal bir sebeple( deprem, sel vs.) yıkılıp yerine Süleyman Tapınağı'nı inşa etmeyi planlıyorlar..
Geçenlerde İsrail Başbakanı Türkiye'ye gelerek tayyib'in sorusu üzerine bu konuyla ilgili fotoğraflar göstermiş, tayyib de tatmin olmadığını belirterek bir heyet göndermişti, Heyet raporu ise bunu doğrulamıştı, fakat gelin görün ki bu haber de kamuoyunda fazla yer edememişti...
peki suçlu kim ? tabii Müslümanlar !
-
google images dede mescid-i aksa yazıp arattığımızda bariz belli oluyor dediklerinin doğru olduğu
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------Bu gösterideki bilgiler tamamıyla doğrudur,
Mescid-i Aksa'nın altı arkeolojik çalışmalar adı altında tamamıyla boşaltılmış, Siyonist Yahudiler oranın Allah tarafından bir işaret olarak; doğal bir sebeple( deprem, sel vs.) yıkılıp yerine Süleyman Tapınağı'nı inşa etmeyi planlıyorlar..
Geçenlerde İsrail Başbakanı Türkiye'ye gelerek tayyib'in sorusu üzerine bu konuyla ilgili fotoğraflar göstermiş, tayyib de tatmin olmadığını belirterek bir heyet göndermişti, Heyet raporu ise bunu doğrulamıştı, fakat gelin görün ki bu haber de kamuoyunda fazla yer edememişti...
peki suçlu kim ? tabii Müslümanlar !
-----------------------------
yazacaklarımın hemen hemen aynısını yazdığın için ve bir yanlışını düzeltmek için alıntı yapıyorum...suç müslümanlarda dersen ,islam dinine mensup her insana suçlu demiş olursun.
bunlar okumama dan kaynaklanıyor oysa allah her defasında okumamızı ve araştırmamızı bilim ve ilimi bilgilerimizi geliştirmemizi emreder .
bu kutsal yerlere verilmesi gereken değeri vermeyen araştırmayanların bir gafletidir.
bunu başka hiçbir müslüman ülkeye yediremezsin...
-
slayt gerçekleri açıklıyor zaten bunda şüphe yokki.
ayrıca son israil işgalinde 2006 yazında. Osmanlının kalıntılarına rastlanmış ve Türkiye israile dur demişti ve bir heyet gönderilmişti türkiyeden israile kontrol için.
rte : Kutsala Dokunma lan ey it israi ldiye haberlerde çıkmıştı.