folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mescid-İ Aksa Resimleri Sahte Mi?!!

Mescid-İ Aksa Resimleri Sahte Mi?!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

http://www.firaset.net/video/yazili/flash/mescid_i_aksa.swf

Bir bilginiz var mı arkadaşlar?

Hep kullanılan Mescid-i Aksa resminin farklı bir yer olduğunu iddia ediyo.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    evet ama bu olay ccoookk onceleri soylendi.

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

Ilimden fenden yoksun bir toplum yok olmaya mahkumdur..

Bunu ben soylemiyorum ...

Ag 3krs luk adamlara bel baglamayin..

Chicagoan TRTC34
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

vay anasını lan :| hacılar acaba bu doğrumu yav bilgisi olan var mı nedir ne değildir?

edit:vikipediadan baktım beyler resimler bu flashdaki gibi yani ciddi ciddi yıllarca orayı mescid-i aksa sanmışım ben

yahut başkaları... hep gördüğmüz kubbetüs sahrada emeviler döneminde yahudi ve müslümanlar tarafından yapılmış

fakat yine müslümanlar tarafından kutsal sayılan bi mekanmış... ulan bilmek harbiden güzel şeymiş vay anasını satam

bi garip oldum şindi :|

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Adamlara bak yav :|Ama Sahra daha dikkat çekici duruyo :|

Her Hakkım Saklıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    peki hata kimde?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Bu gösterideki bilgiler tamamıyla doğrudur,

Mescid-i Aksa'nın altı arkeolojik çalışmalar adı altında tamamıyla boşaltılmış, Siyonist Yahudiler oranın Allah tarafından bir işaret olarak; doğal bir sebeple( deprem, sel vs.) yıkılıp yerine Süleyman Tapınağı'nı inşa etmeyi planlıyorlar..

Geçenlerde İsrail Başbakanı Türkiye'ye gelerek tayyib'in sorusu üzerine bu konuyla ilgili fotoğraflar göstermiş, tayyib de tatmin olmadığını belirterek bir heyet göndermişti, Heyet raporu ise bunu doğrulamıştı, fakat gelin görün ki bu haber de kamuoyunda fazla yer edememişti...

peki suçlu kim ? tabii Müslümanlar !

yıkılma sakın !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    google images dede mescid-i aksa yazıp arattığımızda bariz belli oluyor dediklerinin doğru olduğu

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    mont-blanc bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu gösterideki bilgiler tamamıyla doğrudur,

Mescid-i Aksa'nın altı arkeolojik çalışmalar adı altında tamamıyla boşaltılmış, Siyonist Yahudiler oranın Allah tarafından bir işaret olarak; doğal bir sebeple( deprem, sel vs.) yıkılıp yerine Süleyman Tapınağı'nı inşa etmeyi planlıyorlar..

Geçenlerde İsrail Başbakanı Türkiye'ye gelerek tayyib'in sorusu üzerine bu konuyla ilgili fotoğraflar göstermiş, tayyib de tatmin olmadığını belirterek bir heyet göndermişti, Heyet raporu ise bunu doğrulamıştı, fakat gelin görün ki bu haber de kamuoyunda fazla yer edememişti...

peki suçlu kim ? tabii Müslümanlar !

-----------------------------
    yazacaklarımın hemen hemen aynısını yazdığın için ve bir yanlışını düzeltmek için alıntı yapıyorum...

suç müslümanlarda dersen ,islam dinine mensup her insana suçlu demiş olursun.

bunlar okumama dan kaynaklanıyor oysa allah her defasında okumamızı ve araştırmamızı bilim ve ilimi bilgilerimizi  geliştirmemizi emreder .

bu kutsal yerlere verilmesi gereken değeri vermeyen araştırmayanların bir gafletidir.

bunu başka hiçbir müslüman ülkeye yediremezsin... 

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

slayt gerçekleri açıklıyor zaten bunda şüphe yokki.

ayrıca son israil işgalinde 2006 yazında. Osmanlının kalıntılarına rastlanmış ve Türkiye israile dur demişti ve bir heyet gönderilmişti türkiyeden israile kontrol için.

rte : Kutsala Dokunma lan ey it israi ldiye haberlerde çıkmıştı.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 1634 Toplam Mesaj: 10