folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Meslek Liseleri Hakkında

Meslek Liseleri Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ticaret meslek lisesi çıkışlıyım ve 4 yıllık radyo tv sinema okumak istiyorum aslında hergün değişiyo ama bu son hali tercih yaptım 2 yıllık okullara fakat gitmicek gibiyim . sorum ben şimdi okulların düz liselere göre taban puanından bana düşen nedir. yani 230la düz lise okuyan bi ögrenci girebiliyosa benim kaç puan almam gerekir?

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

etrafında sana en yakın olan bir dershaneye git sana en iyiy ve doğru bilgiyi onlar verecektir ücretsiz....

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

etrafında sana en yakın olan bir dershaneye git sana en iyiy ve doğru bilgiyi onlar verecektir ücretsiz....

Sagol o kadar aklım var düşünebiliyorum ama pazar günleri bile çalışıyorum gitmek için hiç vaktim yok.

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

meslek liselerinin 2 yıllık önlisans programlarından alanları dahilinde sınavsız geçiş hakkı var , puanları kaç olursa olsun önemli değil, öncelikle onlar yerleşir sonra düz liseler puanlama sırasına göre yerleşir

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mehmetcan bunu yazdı:

meslek liselerinin 2 yıllık önlisans programlarından alanları dahilinde sınavsız geçiş hakkı var , puanları kaç olursa olsun önemli değil, öncelikle onlar yerleşir sonra düz liseler puanlama sırasına göre yerleşir

Hayır onu biliyorum sordugum 4 yıllık radyo tv sinema okumak nasıl olucak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

lys den tercih yapıp okuyacaksın ama 350 nin altı sanmam

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

griffin bunu yazdı:
    SeRDaR bunu yazdı:

Sagol o kadar aklım var düşünebiliyorum ama pazar günleri bile çalışıyorum gitmek için hiç vaktim yok.

peki en azından telefon açacak kadar aklında vardır o zaman....

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:

griffin bunu yazdı:
    SeRDaR bunu yazdı:

peki en azından telefon açacak kadar aklında vardır o zaman....

Peki senin bilmiosan susmayı düşünecek kadar aklın varmı ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

kaç puan alman gerekiyo bilmiyorum ama 2 yıllık önlisans programlarından birine gidip ( radyo-tv-sinema programlarına geçiş yapabileceğin bi program ) dgs ile radyo-tv-sinema bölümünü kazanabilirsin.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
Toplam Hit: 882 Toplam Mesaj: 9