Meslek Liseleri Hakkında
-
Ticaret meslek lisesi çıkışlıyım ve 4 yıllık radyo tv sinema okumak istiyorum aslında hergün değişiyo ama bu son hali tercih yaptım 2 yıllık okullara fakat gitmicek gibiyim . sorum ben şimdi okulların düz liselere göre taban puanından bana düşen nedir. yani 230la düz lise okuyan bi ögrenci girebiliyosa benim kaç puan almam gerekir?
-
etrafında sana en yakın olan bir dershaneye git sana en iyiy ve doğru bilgiyi onlar verecektir ücretsiz....
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------etrafında sana en yakın olan bir dershaneye git sana en iyiy ve doğru bilgiyi onlar verecektir ücretsiz....
-----------------------------
Sagol o kadar aklım var düşünebiliyorum ama pazar günleri bile çalışıyorum gitmek için hiç vaktim yok. -
meslek liselerinin 2 yıllık önlisans programlarından alanları dahilinde sınavsız geçiş hakkı var , puanları kaç olursa olsun önemli değil, öncelikle onlar yerleşir sonra düz liseler puanlama sırasına göre yerleşir
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------meslek liselerinin 2 yıllık önlisans programlarından alanları dahilinde sınavsız geçiş hakkı var , puanları kaç olursa olsun önemli değil, öncelikle onlar yerleşir sonra düz liseler puanlama sırasına göre yerleşir
Hayır onu biliyorum sordugum 4 yıllık radyo tv sinema okumak nasıl olucak -
lys den tercih yapıp okuyacaksın ama 350 nin altı sanmam
-
griffin bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
etrafında sana en yakın olan bir dershaneye git sana en iyiy ve doğru bilgiyi onlar verecektir ücretsiz....
Sagol o kadar aklım var düşünebiliyorum ama pazar günleri bile çalışıyorum gitmek için hiç vaktim yok.
-----------------------------peki en azından telefon açacak kadar aklında vardır o zaman....
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------griffin bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
Sagol o kadar aklım var düşünebiliyorum ama pazar günleri bile çalışıyorum gitmek için hiç vaktim yok.
-----------------------------peki en azından telefon açacak kadar aklında vardır o zaman....
Peki senin bilmiosan susmayı düşünecek kadar aklın varmı ? -
kaç puan alman gerekiyo bilmiyorum ama 2 yıllık önlisans programlarından birine gidip ( radyo-tv-sinema programlarına geçiş yapabileceğin bi program ) dgs ile radyo-tv-sinema bölümünü kazanabilirsin.