Meslek Secimi - Rehber Site, E-Book
-
malum oss :F bi hedef secmek icin gec bile kaldim ama zararin neresinden donersem kardir diyerekten bi meslek ariyorum. bunun icinde rehber bi site gerekli.
dogrutercih.com a bakindim biraz ama;
diyelim hukuk okuyacaksin ama hangi meslegi secebilecegin yazmiyor. tamam hukuk u biliyoruz ama baska bolumler icin gerekli..
site olabilir, e-book tarzi bisey olabilir..
simdiden tesekkurler..
-
hoca tercih yapmak için geç kalmadın mı ben bitti die biliyorum ... :S
-
hoca daha girmedim sinava, bu yil ilk defa gircem. biraz daha dikkatli okusaydin anlardin, kafan daginik heralde.
-
şimdi ruhastası kbakma konu dışında olcak belki ama :)
şimdi hacılar ben sözelciyim sözel-2 puanıyla alan bi bölüme girmek için matematikdemi çözmem gerekiyo :/
-
tam anlamıyla kaliteli bir dersane bunlara gerek bırakmayacaktır.
-
hocam eğer sağlam bir ikinci bölüm puanı istiosan birinci bölümden herşeyi cözceksin bu birincisi
valla hocam bununla ilgili bir konu açılmıştı bu sene tercih yapacak olan bir ark soru olayı ile başlatmıştı o daha çok işine yarar gibime geliyo okul adı bölüm ne b*k yediği üniv standartları fln anlatılıyodu o işini görür sanırsam. pardon evet biraz kafam dağınık şimdiden başarılar...
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------şimdi ruhastası kbakma konu dışında olcak belki ama :)
şimdi hacılar ben sözelciyim sözel-2 puanıyla alan bi bölüme girmek için matematikdemi çözmem gerekiyo :/
-----------------------------
mat1 fen1 çözmek yararına olacaktır hatta çözmen gereklidir. onun dışında 2. bölümden mat fen çözmezsin.