Meslek Sıkıntım :S
-
Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Konu Yeri Yanlış veya Böyle Konular Açmak Yasaksa Konum Silinsin Lütfen..
Arkadaşlar ben 19 yaşındayım 2005 yılından beri bilgisayar teknik servis işleri ile uğrasmaktayım lise terkim, fakat bulunduğum ilde bilgisayar teknik servis git gide kötüye gidiyor, ben de bunun için host domain işine girdim fakat o işinde tadı tuzu kalmadığını üzülerekten söylüyorum
Benim gibi kararsız kalan veya daha önce başına bu tür olay gelmiş bir hocam beni aydınlatırsa sevinirim..
-
bilgisayarcı olacaksan büyüyen küçük şehirlerde yapıcaksın örn ben bodrum da yaşıyorum kendi bilgisayarımı ve arklarınkini toplarım bir sürü
tanıdık bilgisayarcı var adamlar otellere bilgisayar toplamaktan yazın oturamıyorlar kışın ise gene iyi iş yapıyorlar
düşün bi korsan xp format 40ytl ayda 10 kişi getirse sadece 400ytl burdan kazanıosn bide bunun bilgisayartopladında % aldın parası var
host olayına gelince ya çok sağlam yapacaksın yüksek kalite pahalıya veya uygun kalite uygun fiyat çok fazla rekabet var ama gene adam gibi fiyata adam gibi host yok
bir sürü tanıdığım host lar 2. iş olarak adult video paylaşım sitesi işindeler reklamlardan para çıkartıyorlar reklam alıp satıyorlar
benden bu kadar =) bende webmaster olmayı düşünüyordum ama adam gibi para kazanacağım aylik iş bulmam lazım
-
Hocam iyide bulunduğum ilde 65 tane bilgisayarcı var ilçedekilerini saymıyorum bile :S onun için farklı bir iş bulmam ve para kazanmam lazım keşke bodrum gibi yerde olsaydım inan hocam ayakkabıcı bile bilgisayar teknik servis işi yapıyor eline format cd si alan tekniker oluyur :|
-
By-barikat bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam iyide bulunduğum ilde 65 tane bilgisayarcı var ilçedekilerini saymıyorum bile :S onun için farklı bir iş bulmam ve para kazanmam lazım keşke bodrum gibi yerde olsaydım inan hocam ayakkabıcı bile bilgisayar teknik servis işi yapıyor eline format cd si alan tekniker oluyur :|
-----------------------------eee orası öyle bakıorm dağ taş her yer site olmus her yıl 1000 tane yeni ev yapıldını düşünürsek illa sana müşteri kazandırıo
+ olarak web işine giriceksen reklamlardan para kazanmaya bakıcaksın
bende düşnüüorm ne iş yapayım aklıma gelmio turizm okurken okuldan attı ipne hocalar yalakalık yapmadık diye
şimdi açık lise deyim seneye öss giricem bakalim nolck