Meslek Yüksek Okulu Geçiş Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Merhaba müritler endüstri meslek lisesi 12.sınıf harita bölümü öğrencisiyim.bu yıl ygs sınavnda pek başarı göstermedim ama önümüzdeki yıl için sağlam bi şekilde hazırlanmayı düşünüyorum her ihtimali göz önünde bulunduruyorum.şöyle bir düşüncem var bildiğiniz gibi meslek lisesi mezunlarının meslek yüksek okullarına sınavsız geçiş hakları mevcut ben bu hakkımı kullanıp bir meslek yüksek okulunu tercih etsem sonra dondursam sınavıma çalışmaya devam etsem diyelimki kazanamadım tekrar devam ederim diye düşünüyorum.

Kafamdaki sıkıntı ben bu yıl bu meslek yüksek okulunu sınavsız tercih etsem önümüzdeki yıl ygs-lys puanımda düşüş olurmu.

Not:Şöyle bi durumda var ygs ile tercih etmiyorum sınavsız geçiş hakkıyla tercih ediyorum.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

eğer yüksekokula kayıt yaptırırsan puanın düşer. dondursanda farketmez yine düşer.

ayrıca yüksek okula falan gitme.. böyle bi hata yapma

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

2yıl  sınavsız geçiş hakkını kullan 2. yılın sonunda dgsye gir 2 yıl daha oku :) 

ZalımMadam.10.07.24
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    veritas219
    veritas219's avatar
    Erkek

bence bu sene  kendini ver adam akıllı çalış ygs-lys kazan 4 yllık fakülteyi oku adam akıllı boş yere 2 yıl oku sonra dgsyi kazanırsan 2yıl daha oku olayına girme 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

eyvallah sağolun

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muritcan
    Muritcan's avatar
    Erkek
    olurda gaza geldn tercih verdin Allah askina isparta merkezi tercih etme. bak ispartA teknik bilimler meslek yüksek okulu sakın ama sakın hiç birinizin akraba eş dostu burayi tercih. etmesin valla 2yilda bitiren adam yok yani!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

okula gitmeyip seneye bi daha giriceksin sınava yine kazanamazsan bi daha ki sınava kadar 2 yıllık okulunu bitirmiş olucaktın gitseydin,
    ve şöyle bişey daha var eğer mezun olduğun sene geçiş yapmazsan seneye mezun olanlar senden daha avantajlı oluyo ilk onlar yerleşiyo bi daha iki yıllığa bile yerleşemezsin yani

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Bence dikey geçiş yap 2 senede bitirirsin sonra aöf e dikey geçiş yapar 2 senede oradan okursun 2 okul mezunu olur askerligide kısa dönem yaparsın :)

Toplam Hit: 830 Toplam Mesaj: 8