folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Mesleki Acik Ogretim Okumuslarr Bakabilir Mi ?

Mesleki Acik Ogretim Okumuslarr Bakabilir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

ben okudugum duz liseden atildiktan sonra mesleki acik ogretim lisesine kayit oldum.

yuzyuze aldigim derslerden 3 ders ten falan kaldim 2 yada 3 emin degilim unuttum.

ama acik ogretim derslerini bitirdim hepsini. puanim tutuyodu.

ama gel gorki yurt disina cikmak gerekmisti 3 sene once. cikmadan once okula gidip bolum muduru ile gorustuk. bin dolari gozden cikarmistim ... dedim yurt disina cikiyorum belki lazim olur gel beni gecir gerekeni neyse yapalim dedik ama nafile yolu yok dedi. ( ben geldikten sonra elemanlara pc aldirip sinifi gecirdiler o ayri :@ )

simdi ben yurt disina ciktigimda acik liseyi dondurmadim. tr ye donunce ayni kaldigi yerden devam edebilirmiyim yoksa bastan mi baslamam gerekecek ?

lutfen dogru bilgi lazim. diploma falan lazim degil ama diplomayi almak istiyorum. bakarsin sansa bi uniye falan giderim. elimde olsun.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

ben okudugum duz liseden atildiktan sonra mesleki acik ogretim lisesine kayit oldum.

yuzyuze aldigim derslerden 3 ders ten falan kaldim 2 yada 3 emin degilim unuttum.

ama acik ogretim derslerini bitirdim hepsini. puanim tutuyodu.

ama gel gorki yurt disina cikmak gerekmisti 3 sene once. cikmadan once okula gidip bolum muduru ile gorustuk. bin dolari gozden cikarmistim ... dedim yurt disina cikiyorum belki lazim olur gel beni gecir gerekeni neyse yapalim dedik ama nafile yolu yok dedi. ( ben geldikten sonra elemanlara pc aldirip sinifi gecirdiler o ayri :@ )

simdi ben yurt disina ciktigimda acik liseyi dondurmadim. tr ye donunce ayni kaldigi yerden devam edebilirmiyim yoksa bastan mi baslamam gerekecek ?

lutfen dogru bilgi lazim. diploma falan lazim degil ama diplomayi almak istiyorum. bakarsin sansa bi uniye falan giderim. elimde olsun.

-----------------------------

Doğru bilgi lazımsa o kadar önemliyse git bakman gereken yerde araştır.

Toplam Hit: 793 Toplam Mesaj: 2