Messenger 2009"Da Mailleri Firefox"Dan Direk Acmak
-
Msn 2009'u yükledikten sonra maillere bakmak icin firefoxda her seferinde sifre girmek gerekiyor.Bu olayin internet expolerer'daki gibi nasil yapabilirim.Eskiden bir plugin varmis ama artik calismiyor.
-
firefoxu öntanımlı tarayıcı yapabilirsin.
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------
firefoxu öntanımlı tarayıcı yapabilirsin.
-----------------------------yaptim zaten ama cookiedenmidir nedir herseferinde soruyor bendede
-
windows live mailide kur hocam sag alt kosede duruyor 5 dakkada bır maılını otomatık kontrol edıyor.
-
Live mail ne haci hic kullanmadim ama ona tiklayincada tekrar sifre ister gibime geliyor. Firefox öncelikli tarayici haci zaten ama yinede sifre istiyor. Baya bir arastirdim hicbir cözümünü bulmadim.
-
paduwan bunu yazdı:
-----------------------------
Live mail ne haci hic kullanmadim ama ona tiklayincada tekrar sifre ister gibime geliyor. Firefox öncelikli tarayici haci zaten ama yinede sifre istiyor. Baya bir arastirdim hicbir cözümünü bulmadim.
-----------------------------asla yenı sıfre ıstemıyor msn 2009 kurarken var onuda secmelısın aynı messenger acar gıbı onda da parolamı hatırla var bı arastır derım ;;)
-
amsn kullan onda sorun olmuyo
-
Evet amsn kurdum aciyor direk tessekürler dostum. Live mailide kurucaktim ama ayrica calisan programlar kurmak istemedigimden denemedim.