folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Messenger Şu Anda Kullanılamıyor. Lütfen Daha Sonra Yeniden Deneyin. (0X8100039d)

Messenger Şu Anda Kullanılamıyor. Lütfen Daha Sonra Yeniden Deneyin. (0X8100039d)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masumsunsen
    masumsunsen's avatar
    Erkek

Msn de görüntülü konuşma açmak istediğimde ;
    Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8100039d)
    diye bir mesaj ile karşılaşıyorum. Sadece kamera görüntüsü almak istediğimde yada yollamak istediimde direkt olarak - Görüntülü Aramanız sona erdi. - yazıyor. 

Netten araştırdım bu sorun ile karşılaşan çok ama tam bir çözüm yok. Söylenen çözümlerin bir kaçını dedim ama işe yaramadı.

Normal kamera açılıyor,ama sesli veya görüntülü sesli gönderdiğimde olmuyor. yardımcı olursanız memnun olurum 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hocam kullandığın anti yüzünden olabilir. geçenlerde banada bi makina gelmişti. dediğin gibi kameranın kendi prosuyla falan çalıştırınca çalışıyo ama msn üzerinden açmaya çalışınca hata veriyodu. mcafe antivirüs vardı kaldırdım düzeldi. bide öle dene.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masumsunsen
    masumsunsen's avatar
    Erkek

nod32 kullanıyorum devre dışı bıraktım.sorun düzelmedi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masumsunsen
    masumsunsen's avatar
    Erkek

çözüm varmı arkadaşlar?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

msn kaldırıp bidaha yuklemeyi dene hocam. her sorun için birebir.

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
Toplam Hit: 6363 Toplam Mesaj: 5