Messengerdiscovery Live 1.3
-
Program hakkında yardım edebilecek biri varmi arkadaşlar ne nasıl gözüküyo çevrim dışı giren nasıl anlaşılıyo bilen varsa bi zahmet ...
-
kardeş boşuna yorma kendini. çevrimdışı olanları gösteren program yok, çeşitli yolları var. o da forumda mevcut... yani discovery o işi görmüyor. ama birisi çevrimdışıyken senin bağlantı pencereni açarsa onu ispiyonluyor. birini yakaladım hatta :D yoksa zor.
-
ya o biri senin pencereni açınca ispiyonlama olayının yarısı yalan yaw... bende dakka başı biri konuşma penceeresi açtı diye yazı çıkıyo ama bişi yazan yok...tahminimce o başkasıyla açıncada ispiyonluyo gibime geliyo..
-
Yani bi işe yaramiyo discovery miscovery yalan herşey
-
birisi çevrimiçi/dışı olsun farketmez sana konuşma penceresi açınca haber veriyo. eğer çevrımdışıysa msnde olduğu anlarsın
biri seni silince haber veriyo
msn messenger adını değişebiliyon. mesela N!ghT-7 Messenger yapabiliyon
reklamları kadırabiliyon msnde.
bide var ya epeyi daha özellik. güzel birşey. ben kulllanıyom. plus ve discoverysiz msn kullanamaıyom artık. -
aynen bnde kullanamıyom yaa discovery olamsa bile plus illaki olacak discovery de bi özellik var biri bişi yazınca scrool lock yanıp sönüyo çok güzel oluyo özellikle gece :D
-
Discoverysiz plussuz bende msn kullanmam hoca :D
Laf atmayin Discovery'nin cok guzel ozellikleri vardir :D
-
Pek seven yok galiba discovery
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------
aynen bnde kullanamıyom yaa discovery olamsa bile plus illaki olacak discovery de bi özellik var biri bişi yazınca scrool lock yanıp sönüyo çok güzel oluyo özellikle gece :D
-----------------------------scrool lock ne ise yarıo xD
Toplam Hit: 13203 Toplam Mesaj: 9