folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Messengerın Tuttuğu Günlüklerin Şifresini Unuttum??

Messengerın Tuttuğu Günlüklerin Şifresini Unuttum??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Hocalar günlük şifresi koymuştum şifreyi unuttum nasıl açabilirim.Bide şu şifre hatırlatıcı mı ne bişey daha giriyoruz ya şifreyi unutursak diye onu nasıl açarız onu bulsam hatırlarım sanırım:S
    Bu arada benm internette mi sorun var yoksa google'a girmiyor mui,girerse de çok çok ağır giriyor arama yapmıyor?

_ICEMAN_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

baya hızlı gugıl.. hatta arkaya çöl resmide koymuşlar :))  fotorafı değiştirebiliyorsnz

Ama dikkat..picassa da yayınlanr diyor..özel resim koycaklar için..

yorgun senarist .]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Bide akşamcılar baksın

_ICEMAN_
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

bi yolu yok.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

NoktaliVirgul bunu yazdı:
    -----------------------------

bi yolu yok.

Emin misin hocam,şifreyi girerken msn plus bile önemsemedi bi kere istedi şifreyi:D

Peki şifreyi bulamıyosak şu altına yazdığımız bişey var ya şifreyi hatırlamadığımızda yavşak plus göstersin diye onu nasıl görüceğiz?

_ICEMAN_
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

hallederi_55 bunu yazdı:

bi yolu yok.

Emin misin hocam,şifreyi girerken msn plus bile önemsemedi bi kere istedi şifreyi:D

Peki şifreyi bulamıyosak şu altına yazdığımız bişey var ya şifreyi hatırlamadığımızda yavşak plus göstersin diye onu nasıl görüceğiz?

şifreyi unuttum gibi bir kısmı yok ki MSGplus! 'ın. tercihler kısmında bir kere ister. ordan düzenlersin. Birde eski tüm dosyaların şifresini değiştirme var. ama öncelikle güncel şifreyi girmen gerekiyor ordada. zaten bilsen açarsın.

kısacası bir yolu yok. geçmiş olsun de loglara

---

http://msghelp.net/showthread.php?tid=54794 şöyle birşey var ama bu sadece şifrelemek ve çözmek için. şifreyi bilmen gerekiyor. eğer programlama bilgin varsa brute-force yapcak bir program yazabilirsin.aklıma gelen tek yöntem bu

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

hallederi_55 bunu yazdı:

bi yolu yok.

şifreyi unuttum gibi bir kısmı yok ki MSGplus! 'ın. tercihler kısmında bir kere ister. ordan düzenlersin. Birde eski tüm dosyaların şifresini değiştirme var. ama öncelikle güncel şifreyi girmen gerekiyor ordada. zaten bilsen açarsın.

kısacası bir yolu yok. geçmiş olsun de loglara

---

http://msghelp.net/showthread.php?tid=54794 şöyle birşey var ama bu sadece şifrelemek ve çözmek için. şifreyi bilmen gerekiyor. eğer programlama bilgin varsa brute-force yapcak bir program yazabilirsin.aklıma gelen tek yöntem bu

şifreyi deniycek yine brute-force la,gerek yok onemli bişeyde yok görsem iyi olurdu dencek şeylerdi ama kısmet sağolasın hocam

_ICEMAN_
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Hocam bekle biraz direk gösteren program vardı adını unuttum. Hatırlayınca ekliycem

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
Toplam Hit: 1532 Toplam Mesaj: 8