Messengerın Tuttuğu Günlüklerin Şifresini Unuttum??
-
Hocalar günlük şifresi koymuştum şifreyi unuttum nasıl açabilirim.Bide şu şifre hatırlatıcı mı ne bişey daha giriyoruz ya şifreyi unutursak diye onu nasıl açarız onu bulsam hatırlarım sanırım:S
Bu arada benm internette mi sorun var yoksa google'a girmiyor mui,girerse de çok çok ağır giriyor arama yapmıyor? -
baya hızlı gugıl.. hatta arkaya çöl resmide koymuşlar :)) fotorafı değiştirebiliyorsnz
Ama dikkat..picassa da yayınlanr diyor..özel resim koycaklar için.. -
Bide akşamcılar baksın
-
bi yolu yok.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------
bi yolu yok.
-----------------------------Emin misin hocam,şifreyi girerken msn plus bile önemsemedi bi kere istedi şifreyi:D
Peki şifreyi bulamıyosak şu altına yazdığımız bişey var ya şifreyi hatırlamadığımızda yavşak plus göstersin diye onu nasıl görüceğiz?
-
hallederi_55 bunu yazdı:
bi yolu yok.
-----------------------------Emin misin hocam,şifreyi girerken msn plus bile önemsemedi bi kere istedi şifreyi:D
Peki şifreyi bulamıyosak şu altına yazdığımız bişey var ya şifreyi hatırlamadığımızda yavşak plus göstersin diye onu nasıl görüceğiz?
-----------------------------şifreyi unuttum gibi bir kısmı yok ki MSGplus! 'ın. tercihler kısmında bir kere ister. ordan düzenlersin. Birde eski tüm dosyaların şifresini değiştirme var. ama öncelikle güncel şifreyi girmen gerekiyor ordada. zaten bilsen açarsın.
kısacası bir yolu yok. geçmiş olsun de loglara
---
http://msghelp.net/showthread.php?tid=54794 şöyle birşey var ama bu sadece şifrelemek ve çözmek için. şifreyi bilmen gerekiyor. eğer programlama bilgin varsa brute-force yapcak bir program yazabilirsin.aklıma gelen tek yöntem bu
-
hallederi_55 bunu yazdı:
bi yolu yok.
-----------------------------şifreyi unuttum gibi bir kısmı yok ki MSGplus! 'ın. tercihler kısmında bir kere ister. ordan düzenlersin. Birde eski tüm dosyaların şifresini değiştirme var. ama öncelikle güncel şifreyi girmen gerekiyor ordada. zaten bilsen açarsın.
kısacası bir yolu yok. geçmiş olsun de loglara
---
http://msghelp.net/showthread.php?tid=54794 şöyle birşey var ama bu sadece şifrelemek ve çözmek için. şifreyi bilmen gerekiyor. eğer programlama bilgin varsa brute-force yapcak bir program yazabilirsin.aklıma gelen tek yöntem bu
-----------------------------şifreyi deniycek yine brute-force la,gerek yok onemli bişeyde yok görsem iyi olurdu dencek şeylerdi ama kısmet sağolasın hocam
-
Hocam bekle biraz direk gösteren program vardı adını unuttum. Hatırlayınca ekliycem