Meta Yönlendirmesi
-
wordpress te bir konuya meta komutu ekliyorum. 3 saniye sonra bir başka sayfanın da açılmasını istiyorum
3 saniye sonra meta ile yönlendirdiğimde site aynı sekmeden açılıyor ben bunu farklı sekmeden açmak istiyorum, yani benim sitem açık kalacak, 3 saniye sonra yeni sekmede o link açılacak bunu nasıl yapabilirim?
-
meta refresh olayında direk target verme yok ancak url olarak javascript:window.open('htt://wwww.google.com','_top'); gibi verirsen olur büyük ihtimalle
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------meta refresh olayında direk target verme yok ancak url olarak javascript:window.open('htt://wwww.google.com','_top'); gibi verirsen olur büyük ihtimalle
-----------------------------yok hocam yemedi :(
-
aynen cosmicn dedigi gibi settime flaan onla 3 sn belirleyip yeni pencere açma fonksiyonunu cagırdıgında js ile yapabilmen lazım.
not: popup blockerlara falan takılabilir
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------aynen cosmicn dedigi gibi settime flaan onla 3 sn belirleyip yeni pencere açma fonksiyonunu cagırdıgında js ile yapabilmen lazım.
not: popup blockerlara falan takılabilir
-----------------------------hocam wp de yemedi :D
-
şunu dene:
<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT="2; URL=javascript:window.open('yeniadres.html','_blank');"> -
manglerman bunu yazdı:
-----------------------------şunu dene:
-----------------------------yok hocam yemiyor