Metal İcerikli Siteye Script
-
Arkadaslar metal muzik uzerine site kurmaya karar verdim bildiginiz metal muzik uzerine guzel script veya tema onercek olan?
-
Hocam iddaalı olmak istiyosan adamını bulup sağlam bi script yazdırmalısın meydanda çok fazla öyle site var. Yani onlardan değişik birşeyler yapmalısın ne bileyim reklam gelirleriyle konser bileti dağıtmak olabilir. Kafanda projeyi oluştur sağlam bi php den çakan eleman bul öyle yap derim. (Tabi iddaalı olmak istiyorsan :) )
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam iddaalı olmak istiyosan adamını bulup sağlam bi script yazdırmalısın meydanda çok fazla öyle site var. Yani onlardan değişik birşeyler yapmalısın ne bileyim reklam gelirleriyle konser bileti dağıtmak olabilir. Kafanda projeyi oluştur sağlam bi php den çakan eleman bul öyle yap derim. (Tabi iddaalı olmak istiyorsan :) )
-----------------------------Doplam gac gaymeye patlar en saglami?
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Doplam gac gaymeye patlar en saglami?
-----------------------------Açıkçası çok... Ama harbiden sağlam yapabilirsen adsense olsun, diğer türkçe reklamlar olsun, sana verilen backlinkler olsun zamanla o parayı her türlü çıkarır üstüne de kar edersin çünkü Türkiye'de metal dinleyen kitle oldukça çok. Ama dediğim gibi iyi düşünüp çok sağlam çalışmalısın.
-
Bende şu an metal ile ilgili bir site üzerinde çalışıyorum. Ayrıntıları PM at bana ona göre fiyat söylerim ...