Metal Slug Serisi
-
Emulator dosyaların içindedir. Hiçbir kurulum gerektirmez. Arşivden çıkarıp oynayabilirsiniz...

Metal Slug
Metal Slug 2
Metal Slug X
Metal Slug 3
Metal Slug 4
Metal Slug 5
Metal Slug 6 (Metal Slug 3 Hack)
http://rapidshare.com/files/131020449/Metal_Slug_7.rarNot:Oyunun bir çok emulatör ve zum çeşiti var net oynamak için NO$GBA2X yazan emulatörden oynayın zum seçenegıylede tam ekran oynayabilirsiniz -
nası oynıcaz hocam bunu ilkini indirdim exe dosyasını açtım hiç oyuna benzer bişey yok burda
-
indirdiğin dosyada ufak 1 program olucak ona gir sonra seçenekler arasında open fln yazcaktır kurcala az indiremıyorum bende kota var az :) emulatör varmış dosyaların içinde..
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
indirdiğin dosyada ufak 1 program olucak ona gir sonra seçenekler arasında open fln yazcaktır kurcala az indiremıyorum bende kota var az :) emulatör varmış dosyaların içinde..
-----------------------------msn açık mı ordan konuşalım
-
7 sidemi varmış harkulade hemen download sağol üstad.
-
mameden anlayan birisi varsa arkadaşa yardıumcı olursa sevinirim..
sahabe'ye :)
-
s3rs3ri bunu yazdı:
boyle zevkli olmuyor gidin bir kac arkadas bir playstation salonuna 1.30 saatte bitiyor maximum cok zevkli bir oyun
kaliere mi ne öyle bi programla net üzerinden oynanabiliyo sanırım mame de roms klasöründe ziplenmiş dosyalar olmalı mamede varsayılan rom klasörü burasıdır eğer öyle değilse mameyi açtıktan sonra optionstan directories e geliyoruz roms u seçip romların olduğu yani sıkıştırılmış dosyaların olduğu klasörü gösterip tmm diyoruz bunu yaptıktan sonra mame otomatik olarak yeni oyunları aramalı aramazsa F5 e basıyoruz öyle bişeydi
-
En son atari salonlarinda tekken2 doneminde yer aldim.
King (favori adamimdir)
Yoshimitsu (yoshi de favorimdir)
Heihachi Mishima
Paul
Nina
Anna
Bruce
Michelle
Wang
Jack
Law
Baek
Junbu karakterlerin kombolarini ezbere yapardim :) ustadim "ali" diye bir elemandi , piskopatti , adana'nin en ucra atari salonlarindaki tekken makinelerinde bile 1.lik bu adamdaydi.Buyudugum semtin orada bir apartman vardi onun altinda atari salonu vardi "atarici amet" derdik:) orayagelirdi ali , baka baka ogrenmistim alayini :) Ne gunlerdi a.q. Tekken 3 ve sonrasini hic oynamadim.
-
Tam ekran yapamadım nasıl yapacağız onu arkadaşlar,
-
Atari solanlarında bunu oynardım.
Arkadaşlarım jeton alırlardı para verirlerdi bana oyna derlerdi :D Sırf izlemek için. Dehşet oynardım aip söylemesi :| 6 sıydı ozaman.