Metal Slug Serisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    Emulator dosyaların içindedir. Hiçbir kurulum gerektirmez. Arşivden çıkarıp oynayabilirsiniz...

Not:Oyunun bir çok emulatör ve zum çeşiti var net oynamak için NO$GBA2X yazan emulatörden oynayın zum seçenegıylede tam ekran oynayabilirsiniz

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    nası oynıcaz hocam bunu ilkini indirdim exe dosyasını açtım hiç oyuna benzer bişey yok burda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    indirdiğin dosyada ufak 1 program olucak ona gir sonra seçenekler arasında open fln yazcaktır kurcala az indiremıyorum bende kota var az :) emulatör varmış dosyaların içinde..

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------
    indirdiğin dosyada ufak 1 program olucak ona gir sonra seçenekler arasında open fln yazcaktır kurcala az indiremıyorum bende kota var az :) emulatör varmış dosyaların içinde..

msn açık mı ordan konuşalım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    7 sidemi varmış harkulade hemen download sağol üstad.

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

mameden anlayan birisi varsa arkadaşa yardıumcı olursa sevinirim..

sahabe'ye :) 

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    s3rs3ri bunu yazdı:
    boyle zevkli olmuyor gidin bir kac arkadas bir playstation salonuna 1.30 saatte bitiyor maximum cok zevkli bir oyun
    kaliere mi ne öyle bi programla net üzerinden oynanabiliyo sanırım mame de roms klasöründe ziplenmiş dosyalar olmalı mamede varsayılan rom klasörü burasıdır eğer öyle değilse mameyi açtıktan sonra optionstan directories e geliyoruz roms u seçip romların olduğu yani sıkıştırılmış dosyaların olduğu klasörü gösterip tmm diyoruz bunu yaptıktan sonra mame otomatik olarak yeni oyunları aramalı aramazsa F5 e basıyoruz öyle bişeydi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

En son atari salonlarinda tekken2 doneminde yer aldim.

King (favori adamimdir)
    Yoshimitsu (yoshi de favorimdir)
    Heihachi Mishima
    Paul
    Nina
    Anna
    Bruce
    Michelle
    Wang
    Jack
    Law
    Baek
    Jun

bu karakterlerin kombolarini ezbere yapardim :) ustadim "ali" diye bir elemandi , piskopatti , adana'nin en ucra atari salonlarindaki tekken makinelerinde bile 1.lik bu adamdaydi.Buyudugum semtin orada bir apartman vardi onun altinda atari salonu vardi "atarici amet" derdik:) orayagelirdi ali , baka baka ogrenmistim alayini :) Ne gunlerdi a.q. Tekken 3 ve sonrasini hic oynamadim.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Tam ekran yapamadım nasıl yapacağız onu arkadaşlar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Atari solanlarında bunu oynardım.

Arkadaşlarım jeton alırlardı para verirlerdi bana oyna derlerdi :D Sırf izlemek için. Dehşet oynardım aip söylemesi :| 6 sıydı ozaman.

Toplam Hit: 1096 Toplam Mesaj: 10