folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Metallica 2008 Single "The Day That Never Comes"

Metallica 2008 Single "The Day That Never Comes"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

ben sarkyı yeni indirdim sarkı genel olarak güzel
    astronomy gibi yavas baslayıp sona dogru hız kazanıyor
    bakalım ne zaman cıkcak yeni albüm

http://rapidshare.com/files/139217715/The_Day_That_Never_Comes.mp3

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    12 Eylül 2008 Cuma çıkacak bu bir sır değilki. Hafif ballad şeklinde başlayıp sonra temponun artması biraz One'ı hatırlatıyor.Intro'da 70'lerin havası var.Şarkının temposunun yükseldiği ikinci bölümde daha belirgin bir gitar riffi beklerdim.Lars yine St Anger shit inden beri yaptığı gitarın dışında tempo yapmaya devam etmiş sanki davul solosu atıyor.Egosunu tatmin ediyor.Yinede dinledikçe güzelleşene şarkılardan idare etti, Cyanide daha sağlam ama.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

Metallica'dan Yeni Klip ve Albüm Haberleri

Resmin%20büyük%20halini%20görmek%20için%20lütfen%20üzerine%20tıklayınız.

Metallica, 12 Eylül'de çıkacak olan yeni albümü "Death Magnetic"den ilk single olacak parça "The Day That Never Comes"a klip çekiyor. Thomas Vinterberg yönetmenliğindeki klip çekimleri Los Angeles, CA dışındaki boş bir arazide yapılıyor. Klip, bu ay sonunda görücüye çıkmış olacak.

Klip çekimlerinden fotoğraflar linkten görülebilir:

http://www.metallica.com/index.asp?1=1&item=601058

"The Day That Never Comes", sekiz dakikalık süresi ve "One"ı hatırlatan epik havası ile dikkat çekiyor. Ayrıca yapılan yorumlara göre parçada Thin Lizzy'den de izler varmış.

Parça Listesi:

1. "That Was Just Your Life"
    2. "The End of the Line"
    3. "Broken, Beat & Scarred"
    4. "The Day That Never Comes"
    5. "All Nightmare Long"
    6. "Cyanide"
    7. "The Unforgiven III"
    8. "The Judas Kiss"
    9. "Suicide & Redemption"
    10. "My Apocalypse"

"Death Magnetic", müzik yazarları tarafından grubun "Ride the Lightning" (1984) ve "Master of Puppets" (1986) dönemindeki Speed Metal günlerine geri dönüşü olarak nitelendiriliyor. 

hadi bakim indiriyim bide tadına bakim sonra editlerim haberi bi yerden aldım ALINTIDIR yani. 

Edit : Ben bu lars' ı boğucam bi gün :) evet karışım bi şarkı olmuş ama ben 02:54 den itibaren SEEK&DESTROY a benzettim ona benzemiş St.Anger da kirk solo atmadıydı albüm saten yerlerdeyd. triumph da dediği gibi st.angerdan baya iyi bir albüm geldiği kesin...

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

başı fade to black

ortası one 

sonlara doğruda the trooper gibi olmuş.

ayrıca james'in vokalleri şarkıya astronomy dinliyormuş havası katmış.sonuç olarak st.anger'dan daha iyi bir albüm yaptıkları ortada.Tabi bu saatden sonra bir master of puppets veya ride the ligthing beklemek saçmalık olur.fekat prodüksiyon anlamında da müthiş bir şarkı olmuş.rick rubin döktürmüş resmen.adamın müzisyenlikle alakası sadece kulağı ve doğaçlama yeteneği.onun dışında ne enstrüman çalabiliyor nede kayıt teknolojilerinden anlıyor.yinede müthiş bir iş çıkarmış.kapat gözlerini kendini davulun,gitarın,bass'ın başında hisset.şarkıseni peşinden sürüklüyor resmen.melodiler arka arkaya o kadar güzel oturtulmuş ki şarkıyı dinlerken kafan başka yerlere gitmiyor.Ayrıca james'in vokalleride hoşuma gitmedi.Beste bâbında baktığınızda şarkının yazılma aşamasında çok emek harcandığı gün gibi ortada.ki 7 küsür dakka olması ayrı bir ayrıntı.7 dakka çok mu önemli hayır.Ama şöyle birşey var.Adamlar tek şarkıda normal bir grubun 1 albümde kullandığı müziği yapmışlar.Ha dediğim gibi beste olarak çalışılmış fekat yinede hit olacak gibi değiller.

edit : rapid'deki linke bakamıyorum.başka bi yerden dinledim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _E_O_R_
    _E_O_R_'s avatar
    Erkek
    resmen kolaj yapmışlar eski şarkılarından :) özellikle 5:10 kısmı one a benziyo bence. ama st. anger rezaletinden sonra death magnetic in başımızın üstünde yeri olacak gibi.

hangi kadir? deli kadir uleeeyyyynnnn!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sonlara doğru sanitarium gibi olmuş ama güzel beğendim eğer diğer şarkılarda bozmazlarsa bu havayı albüm iyi olur stanger dan sonra iyi toparlanma olur

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
Toplam Hit: 953 Toplam Mesaj: 6