folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Metallica St. Anger Full Albüm (İstek)

Metallica St. Anger Full Albüm (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

sa

müridler benim st. anger albümü benim odun kömürlüğüm yüzünden silindi gitti.. bana upload edebilecek varsa çok

makbule geçer şindiden tşk ettim bu arada bayramınız mübarek ola çok kaçırmayın kavurmayı alt solunum yolları

bozulmasın :|

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    http://www.mp3real.ru/mp3/metallica/st_anger/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacım saol varolda ben bu siteyi hem anlamıom hemde güvenmiom paso ötüyor av burdan indirdiklerime siteye girincede

öttü.. daha sağlam bi link versen o kadar makbule geçerki  ginede saol ama

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek

:) Buyur

http://rapidshare.com/files/23230751/11_-_St._Anger.rar

Pass: CrazyShark

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    eyv=)

Toplam Hit: 1375 Toplam Mesaj: 5