Metallica Tekrar Geliyor
-
İlk konserin havadisini ben vermiştim.Başlığa gırgır olsun diye tarih eklemedim.Evet metallica tekrar geliyor.ne zaman geliyor 2009'da.Lens parası,solusyon parası,işyerinden izin derken biletimi satmıştım.bu habere çok sevindim.Evet 2009 konser havadisleri şimdiden başladı.Net tarih bilinmiyor fekat purple prodakşın'ın organizatörlüğünde 2 günlük festival olacak ve ilk headliner metallica.diğerlerini heyecanla bekliyoruz.
-
ciddenmi:| yalandır :|
-
27 temmuz konseri gibi şehir efsanesine dönüşmesin buda :B
-
abi metallica bu sene son turneye çıkıyor diye biliyorum ben :| yoksa yanlış mı biliyorum ?? aslında bir mahsuru yok seneye daha çok kişiyle giderim :)
-
ya biara LP gelecek diyolardı hatta bi müzik dergisinde okumuştum haziranda diye ondan bi haber yokmu???
-
inş. dorudur. bu sene gidemedim seneye gidim bari. senin başını ağrıtırım seneye :D
-
SpyßreaK bunu yazdı:
-----------------------------
abi metallica bu sene son turneye çıkıyor diye biliyorum ben :| yoksa yanlış mı biliyorum ?? aslında bir mahsuru yok seneye daha çok kişiyle giderim :)
-----------------------------bu sene albümleri çıkıyo son turnesi olması imkansız..daha albümün turnesine çıkıcaklar 2009 da..büyük ihtimal o turne dahilinde uğrıcaklarsa uğrarlar ülkemize...turnenin adıda TOUR MAGNETIC olsun :D
-
metallica gelmesi çok iyi ve tecrubeli grup özellikle I may roam parçası en güzel parçası bitiyom :D
-
GreenSatyr bunu yazdı:
metallica gelmesi çok iyi ve tecrubeli grup özellikle I may roam parçası en güzel parçası bitiyom :D
wherever i may roam olmasın o :)) -
ErK bunu yazdı:
ya biara LP gelecek diyolardı hatta bi müzik dergisinde okumuştum haziranda diye ondan bi haber yokmu???
-----------------------------LP iptal etti almanya gidiyor :(
-
amerika ile yeni turne başlayacak kasımda onunla beraber gelebiliteleri war ama
zaman aralığını uzun tutmak istiyolar o da ayrı bi konu
ama bu konserde eskilerden söylediler yeni turnede yeni albümden söyleyecekler
yeni albüm çok deli soundlarıyla dinlemedim heee:| wokalist james dedi :B