Metalurji Ve Malzeme Muh. Hakknda...
-
beyler metalurji ve malzeme muh. hakknda bana bılgı werecek murıdlere sımdıden tskkr eerrım tercıh derdıyle ugrasıyorum bu bolumu tavsıye edrmsnz!!!
-
http://tr.wikipedia.org/wiki/Metalürji_ve_malzeme_mühendisliği
al sana bilgi
-
anladığım kadarıyla arkdaş o bölmü okuyanlardan bahsetmek istedi yoksa vikipediden o da bakmıştır
-
aynen ole hocam. netten ben de arastırdım. fakat benım ıstedıgım okuyan weya yakınlarında okuyanlardan edındıgı bılgı. bu konuda yardımcı olursanız sevınırım . bu saatte hala tercıherle ugrasıorum. kafam epey karıstı :S
-
benim bi abim var bu meslekten hiç tavsiye etmiyo. iş imkanı zor diyo. ki sen nerdesin bilmiyorum ama biz otomotiv cenneti Bursa'dayız. hesap et diğer yerleri. Kendisi babasının yardımıyla işe girmiş. Sonradan kendimi kanıtladım beğendirdim başarılıyım diyo ama iş bulmakta çok zorlandım diyo.
-
ben de öss ye girdim ve sonuçtan sonra bu bölümü tercihlerimin sonuna koydum.Öğrendiğime göre fiziksel olarak dayanıklı olmak gerekio, eriyik metale bakabilmen gerek bu da aşırı sıcak demek.ama plastik falan filan işinde çalışırsan daha kolay olabilir onu bilmiorum.Ama nanoteknolojinin gelişmesiyle daha fazla ihtiyç duyulan bi meslek olcak diye okudum duydum.
-
(mezunluktan sonra) tek bildiğim bütün gün metal içeriği incelemen ve işinde uzmanlaşırsan parasıda güzelleşiyor tabii
-
evet metallerin karakterizasyonunu oluşturuosun ve inceliosun.İşinde kendini kanıtlarsan büyük paralar kazanma şansın oldukça yüksek çünkü yönetici sıfatına kolay ulaşabilioMUŞŞŞŞ ama tabi emin değilim.
-
iyi bir okulu 1.likle bitirirsen tübitak'ta iş bulma olasılığın var, onun dışında türkiyedeki sanayinin durumundan dolayı meslek olayı zor.
-
saolun murıdler ama herkesın farklı(zıt) yazması bıraz tuhaf geldı jerkese tsk
Toplam Hit: 946 Toplam Mesaj: 10