Metin 2 Ve Run32 Hatası - Multihack [Yardım]
-
bi arkadaşım çeşitli hatalar aldığını söyledi sanrım virüs bulaştı dedi ama
metin 2 oynuyormuş bilgisayarda ve multihack kurmuş
problemin kaynağının bu olduğunu gugıl aramalarım sonucunda öğrendimzırt pırt çıkan hatalar :
run 32 could not load ssl library
run 32 socket error # 11001 has not found (bu host not found da olabilir)
Problemi format atmadan nasıl çözebilirim?
Oyunu kaldırmadan oynamaya devam ederek hatayla karşılaşmamasını sağlayabilir miyim?
-
birçok forumda msconfig'den rundllyi kapatmayı söylemişler ama bunu yap desem sonuç ne olur bilemiyorum.
o bilgisayarın başında ben olmayacağım için de riske giremem.
-
Oyunu kaldırıp baştan kursun. Oyunu kurduktan sonra NET Framework 3.0 ya da 3.5 yüklesin. Sonra oyunu açıp en son da MultiHack'i açsın.
-
şimdi usta metin2 oyununu acarkenmi geliyor bu hata(yani oyunun exe sini acınca) eğer böyleyse oyunun client ini degiştirsin yani exe yi
-
Bilinmeyen
oyunu kaldırınca hata çözülecek mi? sonra senin dediklerini yapınca bir daha çıkmayacak olmalı değil mi?
doğru mu anladım hocam?
poison yerli yersiz geliyomuş hata. oyunu açma kapama olayı değil yani.
bu hatalarla oyunun ilgisini internetteki aramalarımdan sonra buldum.
-
multide zaten virüs keylog yok mu oynamasın daha iyi :D
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Bilinmeyen
oyunu kaldırınca hata çözülecek mi? sonra senin dediklerini yapınca bir daha çıkmayacak olmalı değil mi?
doğru mu anladım hocam?
poison yerli yersiz geliyomuş hata. oyunu açma kapama olayı değil yani.
bu hatalarla oyunun ilgisini internetteki aramalarımdan sonra buldum.
-----------------------------evet aynen öyle.. NET Framework kurması lazım.
-
online oyunda hile kullanan birinin bilgisayarına kaya düşse acımam zaten hile dosyalarının en küçüğünden en büyüğüne keylogsuz olmaz
-
Hero Online botu indiriiim dedim içinden IRC/Flood diye bi virüs + Kelebekli bi tane virüs çıktı.Yani bot multihack falan gereksiz. hilesiz oyuna devam.
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------
online oyunda hile kullanan birinin bilgisayarına kaya düşse acımam zaten hile dosyalarının en küçüğünden en büyüğüne keylogsuz olmaz
-----------------------------Dostum sen o oyunu hiç oynadın mı. İddaa ederek söylüyorum o oyunu hilesiz oynama yemin ediyorum kafayı yersin. Hilesiz oynamayan yok. Sana kasılacak slot bırakmıyolar. Hele bir Demirci var adamı deli eder. Bazen kendimi zor kurtarıyorum o oyundan. Psikolojim bozulcak yemin ediyorum ya.