Metin Editörü Sorun Yaratıyo ?
-
tinymce var ve editorun dizini tiny_mce klasöründe ve sayfaya
<script type="text/javascript" src="tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
<script type="text/javascript">
tinyMCE.init({
mode : "textareas",
theme : "simple"
});
</script>
kodu koydum sayfadaki textarea'da çıkması lazım editöt çıkmıyor netten yeni indirdim yine olmumuyor editorun internetden makaleler buldum hata yok kendi örnelerine göre baktım yinede hata yok sizce neden olabilri yada bunun gibi başka boyle basit metin editoru varmı ama resim video ekleme ozelli olsun ? yada bunun çözümü nedir ? -
zamanında bende uğraşmıştım hala duruyo aşağıdaki kodlara bi göz at.
<script type="text/javascript" src="../tinymce/jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script> <script type="text/javascript"> <!-- // --><![CDATA[ tinyMCE.init({ theme : "advanced", mode : "textareas", language : "pt", plugins : "bbcode,safari,paste,searchreplace", theme_advanced_buttons1 : "search,replace,|,code,|,bold,italic,underline,forecolor,fontsizeselect", theme_advanced_buttons2 : "image,charmap,|,link,unlink,|,removeformat,cleanup,newdocument,|,undo,redo,|,pastetext,|,help", theme_advanced_buttons3 : "", theme_advanced_toolbar_location : "top", theme_advanced_toolbar_align : "center", theme_advanced_styles : "Code=codeStyle;Quote=quoteStyle", entity_encoding : "raw", add_unload_trigger : false, remove_linebreaks : false }); // ]]> </script> <div> <textarea id="elm1" name="elm1" rows="15" cols="80" style="width: 40%"> </textarea> </div> -
olmuyo hocam yine kendime gore uyarladım o kodları olmuo daha once cok kodlama yaptım hiç birinde bu sorun olmadı ilk kez oluo hatta yasirportal bunu kullanır tarayıcıdanmı sorun var bnm dedim yasiri indirdim localhostta çalıştırdım onda sorunsuz oluo onun dosyaları kullandım onun kodu kullandım kendime uyarlayıp yine olmadı delircem 2 gündür