Metin Tabanlı Online Browser Oyunu Önerileri
-
Müritler, browserden oynanan tamamen metin tabanlı online oyunlar arıyorum. Örnek olarak hattrick, travian, popmundo ve klanlar gibi oyunlar var. Oyunun türü farketmez savaş olur, başka birşey olur. Önerilerinizi bekliyorum.
-
Nickinden anladığım kadarıyla frp oyunları ilgini çeker.Mud diye bir şey var eğer daha önce denemediysen tavsiye ederim tabi ingilizcen iyi ise.
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------
Nickinden anladığım kadarıyla frp oyunları ilgini çeker.Mud diye bir şey var eğer daha önce denemediysen tavsiye ederim tabi ingilizcen iyi ise.
zaten mud oynuyo sanırım bu puşt :d server kurup verdim. -
CanKirca bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
zaten mud oynuyo sanırım bu puşt :d server kurup verdim.
-----------------------------Hahahaha :D mud oynuyosa başka şey aramasına gerek yok zaten aga.Mud bu işlerin kralıdır.Zamanında staj yaptığım yerde boyuna fırça yerdim mud yüzünden hastalık gibi bişey :F
-
sokoban bunu yazdı:
CanKirca bunu yazdı:
-----------------------------sokoban bunu yazdı:
-----------------------------Nickinden anladığım kadarıyla frp oyunları ilgini çeker.Mud diye bir şey var eğer daha önce denemediysen tavsiye ederim tabi ingilizcen iyi ise.
ingilizceye gerek yok türkçe açık şu an 94.102.1.46:1111
bu benim server fakat ben dro'xundus oynamayı tercih ederim ingilizce
80.239.141.195:4000 ikisindede yardım edebilirim
zaten mud oynuyo sanırım bu puşt :d server kurup verdim.evet serveri can kırcadan almıştım
-----------------------------Hahahaha :D mud oynuyosa başka şey aramasına gerek yok zaten aga.Mud bu işlerin kralıdır.Zamanında staj yaptığım yerde boyuna fırça yerdim mud yüzünden hastalık gibi bişey :F
acayip bağımlılık yapıyo 3 yıldır her gün 10 saatimi yiyo:D kasmadığım class race clan kalmamıştır
toplu alıntılama yapak:D -
the crims var ben sevdim baya.
-
ogame benzeri yeni bir oyun çıktı.http://www.mufreze.com/
-
battlestar galactica online.
bigpoint yapmış.gezmeli falan .en kaliteli 3d browser oyun..
-
-
Might and Magic: Heroes Kingdom derim ben, bir süre oynadım finaller araya girince daldım gittim, içime etmişler o sürede baya.
http://mightandmagicheroeskingdoms.ubi.com/en/