Metinıı Yeni Patch Hakkında Yardım.
-
0yuna yeni patch gelmis.. C->Program Files->Metin2_Turkey klasorundeki PatchUpdater 'ı calistirarak pacthi download
ediorum ama bi zaman sonra kendi kendine donuor..forumuna baktim,herkes ayni seyden sikayetci,forumlari da
dandik zaten :D tariqat ta warsa bu oyunu oynayan?bi yardim etse??.
-
Jiqsaw bunu yazdı:
-----------------------------0yuna yeni patch gelmis.. C->Program Files->Metin2_Turkey klasorundeki PatchUpdater 'ı calistirarak pacthi download
ediorum ama bi zaman sonra kendi kendine donuor..forumuna baktim,herkes ayni seyden sikayetci,forumlari da
-----------------------------ben oynamamda kardeş kartalkethuda adlı mürid iyi oynar bu oyunu ona pm at olmazsa yardımcı olur
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------
Jiqsaw bunu yazdı:
-----------------------------0yuna yeni patch gelmis.. C->Program Files->Metin2_Turkey klasorundeki PatchUpdater 'ı calistirarak pacthi download
-----------------------------ben oynamamda kardeş kartalkethuda adlı mürid iyi oynar bu oyunu ona pm at olmazsa yardımcı olur
-----------------------------eywallah saolasin ya bi soruiim bakiim neymis die..
-
arkadaşa PM attım ama başka merak eden oynayan varsa oyunun setup ını siteden tekrar yüklemek sorunu çözüyor. rapiddown isimli proyu tavsiye ederim.