folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Metro 2033 Oyununun Rar Şeysi Sorunu...

Metro 2033 Oyununun Rar Şeysi Sorunu...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

torrentleech.org dan bu oyunu indirdim, ama acamadim, resimde de görüldüğü gibi bi cinslik iste..

bi yardimci olun muridler..

http://pic1.resimupload.com/r1/resim_780138421.JPG

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanCer
    CanCer's avatar
    Erkek

HJSplit ile parçalara ayrılmış olabilitesi yüksek =) sanırım HJSplit ile birleştirebilirsin =)..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

hjsplit

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

yok hocam rar ile direkt aciliyormus :S

ben uzantisini degistirip yapıyordum da megerse direkt rar ile acicakmisim :D

konu silinebilir :)

tesekkurler genede D:

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

oyun sağlamdır haa.mantık olarak da oyunun işlenişi güzel.grafik olarak feci zaten.1 gb 256 bit lik 4850 var makinada 4 gb ddr3 ram phenom x4 var full grafik kasıyor.gerçi bütün ayarlar açık değil ati olduğundan. dx 10.1 oynuyorum bide nvidia satmak için yapılmış bir oyun resmen

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

ne oyunu

...said addicted.
Toplam Hit: 1058 Toplam Mesaj: 6