Metro Turizm İndirim Kuponu Karşılığı Domain Veriyorum
-
Metro Turizmin %50 indirim sağlayan kuponu karşılığında vintagebutik.com domainini takasa sunuyorum.
2 adet kupon karşılığı veriyorum, bilginize.
-
kardes domain in senin olsun ...
p.m attım.
UmuT38 tarafından 27/Oca/14 14:44 tarihinde düzenlenmiştir -
UmuT38 bunu yazdı
p.m attım.
hocam direk mesajla yollamışsın, nasıl teşekkür etsem az. domaini yine de verebilirim, tekrar çooook teşekkürler
-
muhabir22 bunu yazdıUmuT38 bunu yazdı
p.m attım.
hocam direk mesajla yollamışsın, nasıl teşekkür etsem az. domaini yine de verebilirim, tekrar çooook teşekkürler
yok kardeş domain in dursun al hayırını gör..
-
UmuT38 bunu yazdımuhabir22 bunu yazdıUmuT38 bunu yazdı
p.m attım.
saygılar :)
domaini satsan ne kadar satarsın hocam? ne kadar eder? -
Nasılsa takasla verecektin o yüzden domaine bedavadan talibim hocam :D
-
MaviGozluDev bunu yazdıUmuT38 bunu yazdımuhabir22 bunu yazdıUmuT38 bunu yazdı
p.m attım.
domaini satsan ne kadar satarsın hocam? ne kadar eder?2 adet kupon 6 TL domaini 10 Tl ye alırsın :)
-
Sserkan bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıUmuT38 bunu yazdımuhabir22 bunu yazdıUmuT38 bunu yazdı
p.m attım.
domaini satsan ne kadar satarsın hocam? ne kadar eder?2 adet kupon 6 TL domaini 10 Tl ye alırsın :)
öle hesap mı olur :) adamın alacağı biletin ne kadar olduğu, o %50 ile ne kadar bilet parasından tasarruf edebildiğide önemli :)
en basitinden;
kuponun tanesi 3 lira demişsin,
alacağı bilet 50 lira olsa bi kuponla 25 lira kar edicek, 3 kupona verdi 22 lira oldu ettiği kar.
2 bilet içinde 22x2 dediğinde ediyo sana 44 lira domainin o hesaba göre ederi :D -
Hocalar ilginiz icin tesekkur ederim ama kuponu gonderen murid isterse ucretsiz vermeye hazirim velhasil diger turlu domaini vermeyi dusunmedigim icin bir ucreti de yoktur, tesekkurler :)