folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Mevcut Harddisk'i Yenisine Komple Kopyalama

Mevcut Harddisk'i Yenisine Komple Kopyalama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Şu anda mevcut harddisk'im can çekişiyor. Aylar önce pc'nin üzerine bira dökmüştüm. O günden bu yana, pc'yi açtığımda rahat bir 10 dk disk 100'de 100 oluyor.

Dosya transferi vs. sırasında da aynı durumda.

Muhtemelen bira zarar vermiş. Hala başka sorunu yok ancak bir gün ansızın pc bir daha açılmayacakmış gibi hissediyorum.

Şimdi ben yeni bir ssd alsam, bu harddisk'i full o ssd'ye nasıl kopyalarım?

İşletim sistemi, dosyalar vs. hiç bir şey değişmeden ssd'ye geçmem için ne yapılabilir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

norton ghost ile imaj alıp yada birebir disk to disk yaparak alırsın ama bencen tavsiye ilk önce imaj al

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

acronis ile imaj alıp yapabilirsin. Veya direk disk klonlama yapabilirsin. Sanırım klonlama deneme versiyonunda yok

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Acronis true image kullanabilirsin ben norton denedim açılışta sorun çıkardı.. 

Syntax error..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Hiren boot cd yi indir yaz cd ye pc yi boot et hdd clone diye bir prg var onu ac diaki direkt kopayala diger diske

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 849 Toplam Mesaj: 5