folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mevduat Hesabı (Öneri)

Mevduat Hesabı (Öneri)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    iş bankası nda bir mevduat hesabım var. uzunca bir süredirde kullanıyorum. 2006 da hesap işletim ücreti diye bir kanun çıkarmışlar. en son hesabımdan para çekmeye gittiğimde benden bu seneki hesap işletim ücreti için 90 YTL aldı. artık *ikilmeye niyetim yok açıkçası, işimizi görelim derken, paramızdan oluyoruz. devletin bankaları müşterilerinden senelik hesap işletim ücreti ne kadar alıyor, bilmiyorum. senelik yüksek miktarda hesap işletim ücreti almayan, en azından cüzi bir rakam alan bankaları söyleyebilir misiniz?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    öğrenciysen bankaya gidip iptal edebiliyorsun hesap işletim masrafını.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    yeni tasarı teklifi sunuldu bankalar icin senelik alınan kredi kartı vs kart paraları ya 5 yıllık yada 1 kerelıge mahsus alınacak bu tasarı 2-3 icinde meclis oyuna sunulcak haberiniz ola olumlu bir sonuc cıkacagına eminim :)

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

RockZs bunu yazdı:
    -----------------------------
    öğrenciysen bankaya gidip iptal edebiliyorsun hesap işletim masrafını.
    -----------------------------

Bilmiyordum Sağol.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishiptar
    turkishiptar's avatar
    Erkek
    en az iki tane faturayı otomatik ödemeye bankaya veriosun ozmn hesap masraf ücreti almıolar. ama sen yinede banka görevlisine bi sor sonra bizede hbr ver :D

İNADINA TeXaS..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hoca dilekçe yazınca veriyorlar öğrencilere...Bir dene istersen...Şu durumda almayan Ziraat Bannkası var diye biliyorum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    3 yıl önce falan ögrenci kimliğimle is bankasına hesap açmıştım, ne hesaplardan ne de kredi kartından yıllık ucret almıyorlar

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orbity
    orbity's avatar
    Erkek
    garanti bankasında ona bi çözüm bulmuşlar , elimde öğrenci belgesi gittiğimde bana çıkarıp üniversitelilere özel hesaptan yeni açma belgesi tutuşturdular, sordum kendi hesabıma öğrenci statüsü koyamıyormuşum. böylece önceden ödediğim paraları da geri alamıyorum. ama ben hala eski hesabı kullanmaya devam ediyorum. işin ilmi şurada, hesapta para bulundurmayacaksın, biri sana para yolladığında hemen çekeceksin, garanti de bu işe yarıyor , son 1 yıldır hiç para kaptırmadım, kaldı ki 6 ayda bir 30 ytl çekiyor insafsızlar. parayı yanımda taşımak istemediğim zamanlar, ziraatin kredi hesabına yatırıyorum. ziraat para almıyor ama insanın canından bezdiriyor. ayrı bir konu ona ayrı başlık açmak lazım =)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek
    ben öğrenci belgesi götürdüm onada dan dun ettiler ya kıl oluom bu banka işlerine ...geçen haftada benim kıza iş bankası bankamatikten 150 kontör yolladım onuda yanlışlıkla otomatiğe almışım arkadaş 40 ın altına düştüğünde 250 kontör otomatik düşecekmiş hesaptan...bankayla konuştum aveayla görüş dediler aveayla görüştüm kontör yollanılan numara arasın diyolar e ben kıza ne diyim böyle böyle bişey yaptım arada iptal ettir mi deyim saçmalığa bak çektim hesaptaki tüm parayı kullanmıom ...şu 6 ayda bi kesilen parada olmasa çok güzel olacak öyle bi zamana denk geliyoki o da insanın en yok gününde bi bakmışsın para kesilmiş

Ayranı yok içmeye, taksiyle gidiyo sıçmaya
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 2142 Toplam Mesaj: 10