Mevlana Hakkında Sağlam Bilgilere Ulaşacağım Yerler?
-
arkadşalar bu bir ödev. Konu mevlana ve Mevlana hakkında her şey. Eserleri hayatı yaşamışlığı vs her türlü bilgi. bu tür pek kimse tarafından bilinmeyen paylaşılmayan bilgilere ulaşmak istiyorum. bu konuda onlarca ansiklopeidye makaşleye baktım, 1 ayımı heder ettim kalıplaşmış bilgiler dışında pek bir şey bulamadım. varmı yardımcı olacak
-
Konya. Mevlevi Dergahları.
-
bügün konyadan geldim konunu dun acmis olaydin elimden geldigince yardimci olurdum .)
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
bügün konyadan geldim konunu dun acmis olaydin elimden geldigince yardimci olurdum .)
-----------------------------eyvallah sağolasın kardeşim :) düşünüp buraya yazman yeterli. ben bi kaç bağlantı kurdum arşivden belge fotokopileri istedim bakalım sonuç ne olur
-
http://tr.lmgtfy.com/?q=mevlana
-
hocam ben kalıplaşmış bilgiler istemiyorum onları zaten googlede aramasını bende biliyorum :) özel kaynaklar arıyorum nadir kamuoyunda paylaşılan yada daha fazlası.
-
hoca ne zamana lazim sana :D ben her hafta sonu konyaya gidiyorum acil degilse yaparim sana bi guzellik
-
Kendi kitaplarını okuyabilirsin.E-kitap olarak var nette.
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
hoca ne zamana lazim sana :D ben her hafta sonu konyaya gidiyorum acil degilse yaparim sana bi guzellik
-----------------------------sürem var daha. Nisan 20 sine kadar. eğer mevlana dergahlarından yada kurumlardan dosya alabilirsne süper olur.