folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Meyanlı Bıraktiks İle Sigaraya Kısa Sürede Son Verin

Meyanlı Bıraktiks İle Sigaraya Kısa Sürede Son Verin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Meyanlı Bıraktiks , vücudun bağımlılığını engellemeye çalışır ve kişiyi nikotinin etkisinden kurtarmaya yardımcı olur.Meyan kökü sigaranın zararlarına karşı vücudumuzu dirençli hale getirmesini sağlar. İçerisindeki karanfil , meyan kökü , limon tuzu , şeker , glikoz , su ile birlikte sigaradan uzaklaşmanıza yardımcı olur.

Meyanlı Bıraktiks sigara bırakma tableti tamamen bitkisel bir üründür.

Tarım ve köy işleri bakanlığından onaylıdır.
    Tarım ve köy işleri bakanlığınca  19-04 -2007 tarih ve g-34 -2612-G 00036 sayılı izni ile üre
    tilmiştir.Türk Gıda Kodeksine uygundur.

Meyanlı
     Bıraktiks etkisini hızlı bir şekilde gösterir. Sağlığa zararlı herhangi bir kimyasal madde ihtiva etmez. Devamlı kullanıldığında etkisi yüksektir.

Meyanlı Bıraktiks ( Bitkisel Drops ) , vücudun nikotin bağımlılığını engellemeye çalışır ve kişiyi nikotinin etkisinden kurtarmaya yardımcı olur. Sigara bağımlısı olan kişi her canı sigara çektiğinde bir adet Meyanlı kullanığında nikotin ihtiyacının azaldığını farkedecektir. Sigara içmenin zararlarını okuduktan sonra sizde bir an önce sigarayı bırakmayı düşüneceksiniz.

Ülkemizde, her yıl trafik kazalarından 7 bin, sigaradan 100 bin kişi ölüyor. Ama siz, insanlığın en büyük düşmanı, en tehlikeli seri katil sigarayla sahte dostluğunuzu bir türlü bitiremiyorsunuz. Sigara; dudak, dil, ağız, gırtlak, akciğer, mide , mesane kanserine neden olur ve acılı bir ölüme götürür. Sigara, damarları tıkar ve kalp krizine yol açar. Sigara, akciğerleri bitirir. Sigara beyin damarlarında pıhtılaşmaya ve beyin kanamasına neden olur. Bunları biliyorsunuz ama umursamıyorsunuz.

Peki bunu da mı es geçiyorsunuz: Sigara cinsel iktidarsızlığa neden olur ve her şekilde öldürür. Artık ölüm saçan çubukları bıraksanız diyoruz. Sigara esaretine son verelim, sigara sizi tüketmeden siz onu terk edin. Kendiniz, eşiniz, çocuklarınız, sevenleriniz, sevdikleriniz ve bütçeniz için tütüne son vermeye ne dersiniz Sigaraya ara verin, bu sürede canınız sigara çektiğinde Meyanlı çiğneyin.

Meyanlı Bıraktiks ( Bitkisel Drops ) ; Etkisini Hemen Gösterir.
    Meyanlı Bıraktiks ( Bitkisel Drops ); Sigara Özleminizi Tamamen Yok Eder.
    Meyanlı Bıraktiks ( Bitkisel Drops ) Güçlü Bir İrade Gerektirmez.
    Meyanlı Bıraktiks ( Bitkisel Drops ) Etkisi Kalıcıdır.
    Meyanlı Bıraktiks ( Bitkisel Drops ); Tamamen Bitkiseldir, Hiçbir Kimyasal Madde İhtiva Etmez.
    Meyanlı Bıraktiks Sigara Bırakmanıza Yardımcı 60 Tabletle, Sigarayı Bırakmak Artık Sandığınızdan Çok Daha Kolay.

Sipariş Sitemiz : www.sigarason.org

SanalPazar.com Satış Linkleri:

Tek Kutu

İki Kutu

Üç Kutu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Sevgili müritlerim ürün hakkında yorumlarınızı usulü ile dile getirmenizi isterim ancak bir abim etkisini kullandığı an  gördüğü için  Tahribattada satışa sundum. Etkisiz birşey olsa Tahribatta satışa sunmazdım zaten. Siteye girip iyice incelemenizi tavsiye ederim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

kadirozdemir bunu yazdı:
    -----------------------------

"Tarım ve köy işleri bakanlığından onaylıdır."

...

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

ne kullanırsan kullan, yemeğin üstüne, çayın/nescafe'nin yanına bir dal sigara eklenmeden kendimi yaşıyo gibi hissetmiyorum :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Meyanlı değilde bir paketini bıraktiksin 10 liraya almıştım.Ağzımın tadını bozuyordu.Daha çok sigara içesim geliyordu.Şimdi meyanlısı çıkmış ve daha pahalı anlam veremedim.Ama bu tanıttığın ürünü denemedim.Benimki farklı versiyonuydu.Sigarayı bırakalı 20 hafta oldu.Hiçbir ilaç kullanmadım.Sıradan gelebilir ama gerçekten kafada bitiyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

SweetyVolty bunu yazdı:

kadirozdemir bunu yazdı:

"Tarım ve köy işleri bakanlığından onaylıdır."

...

Bitkisel ürünler kimyasal madde içermediği için Sağlık Bakanlığı tarafından izin alınmaz. Sağlık bakanlığından izni Ezcanede satılan ilaçlar alır. Meyanlı Bıraktiks ( Bitkisel Drops ) tamamen bitkisel olduğu için Tarım Bakanlığı tarafından onay almıştır. Sorduğun soru eğer buysa cevap verdim sanırım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Daft bunu yazdı:

ne kullanırsan kullan, yemeğin üstüne, çayın/nescafe'nin yanına bir dal sigara eklenmeden kendimi yaşıyo gibi hissetmiyorum :)

Oda bir zevk meselesi doğrudur. Ancak zararınıda biliyorsundur sanırım klasik şeyler söylememe gerek yoktur :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

skyvalet bunu yazdı:

Meyanlı değilde bir paketini bıraktiksin 10 liraya almıştım.Ağzımın tadını bozuyordu.Daha çok sigara içesim geliyordu.Şimdi meyanlısı çıkmış ve daha pahalı anlam veremedim.Ama bu tanıttığın ürünü denemedim.Benimki farklı versiyonuydu.Sigarayı bırakalı 20 hafta oldu.Hiçbir ilaç kullanmadım.Sıradan gelebilir ama gerçekten kafada bitiyor.

Şöyle diyim hocam. Ben sigara kullanmıyorum ancak kullanan abim içmeden duramazdı. Bu ürüne başladı şu ana kadar daha sigara içmedi çok hoşuma gitti. İnşallah tamamende bırakır. Fiyat konusunda yorum yapamayacağım bana söylenen satış fiyatı bu.

Toplam Hit: 3050 Toplam Mesaj: 8