Meyvelerle Harf Yapımı (Yardım+Tasarım)
-
Arkadaşlar Meyvelerle "BOL" bu 3 harfi yazmam gerek ama bir türlü beceremedim yani meyveleri harf yapamadım :s Mesela İlk başta Muz Sonra Armut veya elma sonra kiraz yada bir ağaç tarzı bir kaçtane yapıp bana verirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim :) Saygılarımla
-
bence başta kiraz ortada elma sonda muz kullan:) yada b harfi için iki tane mandalinyı portakalı falan yuvarlak meyveyi üst üste koyabilirsin.
-
bı ara portakalın askı ya da yanlısmı hatrlıorum mandalınmıydı onun askı vardıı bı kac murid yapmısdı ne guzeldın lan oo 8/ off :|
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
bence başta kiraz ortada elma sonda muz kullan:) yada b harfi için iki tane mandalinyı portakalı falan yuvarlak meyveyi üst üste koyabilirsin.
sorunda orda yapamıyorum işte :( biri yapsın göstersin ki hayalim yerine :D gelsin canlansın -

Bunlar önizlemesi hocam , ölçü ve içerik konusunda fazla bilgi veremediğin için anca bu kadar çıktı :)
1280 x 800 ve 600 x 375 ölçülerinde 4 farklı "Bol" sana :)
Buraya tıklayarak indirebilirsin hoca ..
-
TxT bunu yazdı:
Bunlar önizlemesi hocam , ölçü ve içerik konusunda fazla bilgi veremediğin için anca bu kadar çıktı :)
1280 x 800 ve 600 x 375 ölçülerinde 4 farklı "Bol" sana :)
Buraya tıklayarak indirebilirsin hoca ..
-----------------------------Muz un sola yatmış hali daha çok benzer o şekilde muzu paylaşabilirmisin veya L şekline çevirip? bu arada çok güzel :)
-
Canım meyveli jelibonlardan çekti be :D
Toplam Hit: 2259 Toplam Mesaj: 7