folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder MF190 3G Modem İçin Wifi Router Tavsiyesi..?



MF190 3G Modem İçin Wifi Router Tavsiyesi..?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Mayıs/2007
    Erkek

    Arkadaşlar avedan aldığım ZTE MF190 model vın için evde tablet pc ve telefona dağıtmak için wifi router mi ne ondan almam gerekli biraz araştırdım da baya bi karışık işler var..

     

    Uyumluluk falan gerektiren bazı modelleri olduğunu gördüm.Acaba tavsiye edebileceğini bir model varmı benim model ile uyumlu çalışan...?


    üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2010
    Erkek
    Ben turkcell vıın ile tp-link 3420 model router kullanıyordum çokta memnundum. Hassas bağlantı isteyen sip bağlantısı bile kurdum. Bulabilirsen v 1.x ini al. Sitesinde uyumlu 3g modellerinin listesi var. Almadan bakabilirsin. çift antenli, wi-fi si birçok adsl modemden iyi çalışan bir cihazdır. Ben kampanyadan almıştım 8 liraya ama kampanya 2 yıl önceydi. :-)
    Tahminimce destekler. üzerinde 4 port çıkışı ve 1 port wan girişi var. Yani vıın ı ister wi-fi ister 10/100 mb rj45 jaklı cat 5 /6 kablolu klasik ağda kullan. 2 eksi yönü var daha doğrusu öncesinde turkcell in dahili bataryası olan wi-fi modemini kullandığımdan bana sorun oluyordu. Kendi bataryası yok. Bunun anlamı elektrik gidince internetin gider ve klasik usb vın gibi okula parka plaja taşıyamassın. Evde işte sabit olmak zorunda. ikinci eksisi elektrik geldikten sonra bağlanması birkaç dakika sürebiliyor.
Toplam Hit: 1135 Toplam Mesaj: 2