folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder MFT Dosyaları Heryerde Yardımcı Olun ...

MFT Dosyaları Heryerde Yardımcı Olun ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prisoner
    prisoner's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bu kaç gündür hatta kaç haftadır bilgisayarın  C ve D sürücülerinde MFT dosyaları oluşmakta başta D sürücüsündeydi şimdi C in içinde de var bu nedir anlamadım virüsmüdür değilmidir bi yardımcı olursanız sevinirim MFT .. numaralarda var yanın da yani MFt 234 gibi ...korkmaya başladım ama bilgisayar normal çalışıyo yani hastlık oluşamadan erken teşhis yaparız belki :D şimdiden teşkkürler

Beneficium accipere libertatem est vendere
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliay
    kanliay's avatar
    Erkek

hocam işine yarar mı bilmiyorum ama;

""MFT de Master File Table yani Yani Ana Dosya Tablosu demektir. Peki ne işe yarıyor? Sabit diskte bulunan bütün dosyaların ve klasörlerin, sabit diskin hangi noktasında bulunduğunu ve ne kadarlık bir yer kapladığını kaydediyor. Bu sayede işletim sistemi bir dosyaya veya klasöre erişmek istediğinde ilk önce Ana Dosya Tablosu'ndaki kayıtlara bakıyor ve yerini ona göre tespit ediyor.

O&O Defrag programın böyle bir ifadenin yer alması önemsenecek birşey değildir. O&O Defrag sadece MFT'nin diskin hangi bölümünde (cluster) bulunduğunu sana gösteriyor""

ALINTIDIR.

Gemiler mi batacak??O zaman batsın!!!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prisoner
    prisoner's avatar
    Erkek
    anladımda neden eskiden yoktu bu son dönemde ortaya çıktı dosya sanki virüs gibi hem c hemde d klasöründe çıkmaya başladı silsem bi sorun olur mu buna sebep olacak bişi yaptımmmı pnuda bilmiyorum daha ayrınıtılı yardımcı olursanız  sevinirim bilgi için teşekkürler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    o mft ile bu mft farklı, kullandığın bi programın temp dosyaları fln olabilir hocam, not defteriyle bi incelermisin?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prisoner
    prisoner's avatar
    Erkek

hocam Mft dosyalarının içinde kaırşık dosyalar resimler var görüntülernmiyo bazıları rarlı bazıları ses dosyaysı yani her  mft nin içinde farklı şeyler var bende anlamadım 

mesela bie mftnin içinde local settingse giriliyo biişi anlamadım yani ilgilendiğin için saol

Toplam Hit: 2179 Toplam Mesaj: 5