Miami Vice'daki Bi Sahne Hakkında Soru
-
akşam akşam aklıma takıldı izleyenlere bi sorayım
http://www.fullvehdfilmizle.com/miami-vice-2006-turkce-dublaj-full-ve-hd-izle.html
zamanında izlemiştim bu filmi şimdi bu üstteki linki örnek olsun diye koyuyorum
part 1'in 21:15 dakikasında colin farrel(sonny) camdan dışarıya sanki bişey görmüş gibi bakıyo,ardından sahne olduğu gibi devam ediyo,yönetmen bişey mi ifade etmek istemiş orada yoksa bana mı öyle geldi
-
kamera çok fazla sallanıyor, kısa süreli gereksiz müzik ve gereksiz bir bakış tamamen çekim hatası olduğu söylenebilir.
-
Adam sadece dışarıya bakmış.Kameranın biraz sallandığı doğru ama bu çok önemsiz bi şey bence.
-
aynen bisey olsa zaten yazilirdi illa biyerde
-
esrarengiz imaj yüklemek için aşırı dikkatli bakıyor- tıpkı senin gibi :)
evet bence de kesin bir şey var uncut versiyonuna bakmak lazım oradaki makası atarken kim bilir neyi kesti montajda,
misalen, yüzüklerin efendisi'nin uncut versiyonunu seyredip küçük dilinizi yutun derim
-
Muqi bunu yazdı
esrarengiz imaj yüklemek için aşırı dikkatli bakıyor- tıpkı senin gibi :)
evet bence de kesin bir şey var uncut versiyonuna bakmak lazım oradaki makası atarken kim bilir neyi kesti montajda,
misalen, yüzüklerin efendisi'nin uncut versiyonunu seyredip küçük dilinizi yutun derim
uncut diyince aklıma yüzüklerin efendisi geliyor uncut versiyonu 3 saat uzun olabilir mi bi filmin ya :D