MICIN.Dir Virusu
-
s.a arkadaslar kardesımın pranha mp3 yle ugrasıyorum 3 saattir beceremedim yardım ederseniz sevinirim..
öncelikle mp3 de 560 mb dosya bulundugunu mp3 ozelliklerinden baktıgımdan görebiliyorum..mp3 ün içine girdiğim zaman oluşturdugum klasörler gizli olarak gözüküyor ama 2 saniye sonra kayboluyor ve aynı isimde bir dosya olusuyor bu dosyanın boyutu 1.50 mb..
mp3 de micin.dir diye bir dosya daha var buda 1.5 mb ve bu dosyayı temizleyemiyorum..internetten yaptıgım arastırmalarda prevx 3.0 ın bu vırusu sıldıgı soylenıyor ama program crack istiyor..bildigim kadarıyla bu programın da crack ' ı yok..mp3 ü biçimlendirdğimde de virus gitmiyor..
sonuc olarak bu virusü başka nasıl silebilirim yardımcı olabilecek varsa sevinirim..
Saygılar..
-

Birçok kişinin başına bela olmuş flash zararlıları aslında insanı en deli eden virüslerin başında gelir.Örneğin C: ye girmek istersiniz Birlikte Aç açılır.Yada eskiden oluşturduğunuz bir klasöre giremezsiniz yada klasör ortadan kaybolmuştur.Bu gibi sorunlara küçük bir araçla çözüm bulabilirsiniz.Hala çoğu antivirüs bu zararlıları temizliyememekte yada tanıyamamaktadır.Bu yazılımın adı Flash Disinfector,kullanımıda virüs bulaşmış flash belleğiniz yada harici harddiskinizi bilgisayarınıza takın,bu programı çalıştırdıktan sonra bekleyin ekran gidip gelecektir size OK verdiği zamanda sisteminizden zararlılar temizlenmiş olucak.