Micro Usb Kablosu Olan ?
-
Sony xperia telefonum için şarj kablosu lazım. Adaptöre gerek yok. Elinde fazladan olan var mı ? Ama kaliteli veya orjinal bişi lazım. Kendim aldım olmadı doğru düzgün şarj. Ankara içi elden alabilirim veya kargoyu kargo ücretiyle alabilirim.
-
Hocam kargoyla gönderilse bile sıfır ücretiyle aynı olacak. Al bi telefoncudan gitsin 5-10 liralık bir şey zaten.
7 lira hemde ücretsiz kargo. Çin sitelerinde 85 cent. :)
mkyb tarafından 09/Eki/14 21:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
Hocam kargoyla gönderilse bile sıfır ücretiyle aynı olacak. Al bi telefoncudan gitsin 5-10 liralık bir şey zaten.
hocam olmadı garantiye vericem zaten de orjinalleri o kadar ucuz değil.
-
iPhone 5x veya 6 mı ki bu orjinal şarj aleti olacak illa ki ? Hadi adaptör orjinal gibi olmuyor desen anlarımda kablo sonuçta. Adaptör ne verirse onu iletiyor.
mkyb tarafından 09/Eki/14 21:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
iPhone 5x veya 6 mı ki bu orjinal şarj aleti olacak illa ki ? Hadi adaptör orjinal gibi olmuyor desen anlarımda kablo sonuçta. Adaptör ne verirse onu iletiyor.
Yok hocam icindeki tellerin iletkenligi filan direnci cok etkiliyor. Sarj suresi uzuyor. Hatta bazi kablolarda sarja takiliyken kullanirsan sarj azaliyor.
-
Mustafa bunu yazdı
valla hocam bana da saçma geldi gördüğüm kadarıyla etkiliyor.
-
Hepsiburada ücretsiz kargoyla orjinal Samsung kabloyu 40 liraya satıyor :