Microsoft 3D Tarama Programı
-
Elemanlar cep telefonu ile 3d tarama işini gerçekleştirmişler. Tebrik etmek lazım.
Bakalım biz yerli oto nun lambasını ne zaman yapacağız?
-
Daha önceden microsoft kinect ile yapılabilen versiyonları vardı ama bu çok pratik olmuş.
-
adobe'un mu ne vardı böyle bir programı telefonlar için. Fotoğraf çeke çeke 3b nesneyi oluşturuyordu.
-
autodeskin var ama hiçbiri kullanışlı değil henüz.
-
bir yandan leap motion bir yandan bu uygulama.. bana kalırsa birilerinin elinde, bize sunmadıkları çok daha başarılı teknolojiler var ve yakında tüm dünyanın bir modelini çıkarıp asrın oyununu ve uygulamalarını önümüze koyacaklar.. eğer bu güç ellerinde hali hazırda olmamış olsa, bunu telefon üstünde değil gerçek aletler üstünde geliştirmeyi hedeflemiş olurlardı.. neden telefon? yakında kıyamet kopacak biz de işsiz kalacaz :|
-
Microsoft'un fotoğraf alanında çok iyi çalışmaları var mesala geçenlerde yüzden yaş tahmini yapıp büyük oranda doğru sonuç verebiliyordu. Mesala Onedrive'a attığınız fotoğraflardaki yazıları tarayıp fotoğrafın bilgi olarak ekliyor ve atıyorum ağaç fotoğrafı çektiniz ağaç olduğunu anlayıp #ağaç diye etiket atıyor.
Ha bu arada uygulamayı Windows Phone telefon yerine iPhone ile yapmaları ayrı bir ironi olmuş. Adamlar bile ziklemiyor kendi işletim sistemini.
-
mkyb bunu yazdı
Microsoft'un fotoğraf alanında çok iyi çalışmaları var mesala geçenlerde yüzden yaş tahmini yapıp büyük oranda doğru sonuç verebiliyordu. Mesala Onedrive'a attığınız fotoğraflardaki yazıları tarayıp fotoğrafın bilgi olarak ekliyor ve atıyorum ağaç fotoğrafı çektiniz ağaç olduğunu anlayıp #ağaç diye etiket atıyor.
Ha bu arada uygulamayı Windows Phone telefon yerine iPhone ile yapmaları ayrı bir ironi olmuş. Adamlar bile ziklemiyor kendi işletim sistemini.
ajda pekkanın yaşını doğru veya +-10 tahmin ettiyse tamam olmuştur o
-
Tnrsk bunu yazdımkyb bunu yazdı
ajda pekkanın yaşını doğru veya +-10 tahmin ettiyse tamam olmuştur o

mkyb tarafından 26/Ağu/15 01:03 tarihinde düzenlenmiştir -
iyi en azından dişi olduğunu anlamış