folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Microsoft 8.1 Driver_Irql_Not_Less_Or_Equal Hatası

Microsoft 8.1 Driver_Irql_Not_Less_Or_Equal Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar,hp g6 2212et notebookumu geçen günlerde 8.1 e yükselttim.Yükseltmeden sonra pes 2014'ten sonra bir anda bu hatayı alıyorum.Üreticinin sitesine girdim baktım bir şey bulamadım.ekran kartımda güncel.sorunla karşılaşan varsa nasıl çözdüğünü yazarsa sevinirim.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Aynı sorunu alıyordum, kullandığım harici wireless adaptörü + ekran kartı driverından kaynaklıydı bende ( yanlış hatırlamıyorsam/yanılmıyorsam )

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Aynı sorunu alıyordum, kullandığım harici wireless adaptörü + ekran kartı driverından kaynaklıydı bende ( yanlış hatırlamıyorsam/yanılmıyorsam )

Hocam sadece oyunlarda oluyor bu.güncelleme de bulamadım

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Driver sorunu ilk pc ye kurduğumda modemi görmüyordu, elimdeki sürücü ile güncellemeye çalıştığımda bu hatayı iletisini ve mavi ekran alıyordum, sürücüyü başka pcden indirerek güncelledim sorun kalmadı,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 780 Toplam Mesaj: 4