Microsoft Comic Chat
-
Henüz daha çocuk yaştayken Windows'da böyle bir program keşfetmiştim :) Windows 95'de hatırladığım kadarıyla yoktu.Windows 98'de geldiğini hatırlıyorum.Başlat menüsünün tefle,darbukayla açıldığı dönemler :D Neyse bu programla karikatür şeklinde sohbet ediyorsunuz.İlk başlarda kendime karikatürler falan yapardım.Daha sonra internetle tanışınca chat'i sevmesemde karikatür ortamından etkilenerek Microsoft'un chat odalarına dalıyordum :)Tabi o zamanlar chat odaları şimdiki gibi seviyesiz değildi.Kız erkek herkes normal sohbetini ederdi.Böyle beyinsiz insanların işgal ettiği yer değildi.İnternet yaygınlaşınca boku çıktı herşey gibi bununda tabi.Sonradan Microsoft desteği kesti,kapattı zaten.Tesadüfen internette bir sitede rastladım.Eski günlerim geldi aklıma :) Hemen indirip kurdum.Hala bununla sohbet edenler varmış.Bununla uyumlu serverlar falanda var yeterince :) Neyse artık geçti bizden :p 3-5 dk bakıp kapattım.Benim gibi bu chat programını hatırlayanlar varsa yada merak edenler için link ve server listesini vereyim nostalji yaşayın :p
http://rapidshare.com/files/55509348/mscc.rar.html
-
evet ya ben 98 de yapıodm bunu o zamanlar aklım başka yerlerde olduğu için hep arka plan dağ olanı seçer
1 kız 2 erkek koyardım konuşmaları siz düşünün :D -
saol yaff mrk ettim görmemiştim önceden =O)
-
ehe hatılıyorum bu olayı :D 3-5 sene önce görmüştüm ama sohbete falan katılmamıstım :D gerçi şimdide katılmam ama hatırladım o zamanlar baya bi ilginç geliyordu :D
-
hatırlamaz olurmuyum ya sunucuya bağlanmasam bile karikatür çizer dururdum bununla :)
-
hatirlamazmiyim :)
nostalji koktu ortam bi anda