Microsoft Desktops İle Masaüstünüzü 4E Katlayın! 62 Kb
-
Ücretsiz Sanal Masaüstü yazılımı olan Desktops ile çalışma ekranınızı bölebilirsiniz. Sanal masaüstleri oluşturarak daha rahat çalışabilirsiniz.
4 farklı masaüstünde aynı anda çalışarak daha fazla yer edinebilirsiniz.
tek exe halinde yanlızca 62 kb
ilgili sayfa http://technet.microsoft.com/tr-tr/sysinternals/cc817881(en-us).aspx

not: yapımcı Sysinternals firmasi. bu firmayı microsoft aldığı için bağlıga öyle yazdım)
-
ms linuxten ie ffden ne görse yapıyo zaten =D
win7da bu özellik standart olmazsa neyim. geç bile kaldırlar.
-
indirdim denedim güzel yanlız masaüstünü özelleştirmiyo yani d1 den bişi sileiym d2 dede gidiyo oda olsa tam süper olacadıı.
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
indirdim denedim güzel yanlız masaüstünü özelleştirmiyo yani d1 den bişi sileiym d2 dede gidiyo oda olsa tam süper olacadıı.
-----------------------------öyle bişey olsa bilgisayarın içine edilir zaten ya. düşünsene sanki 4 farklı işletim sistemin var :-/
-
Promet öyle bişey zaten var :D:D:D
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------yok ki nerden çıkardın? arkadaş şey diyo mesela masaüstünden bi resmi sildin diğer masaüstünden silinmesin diyo. o zaman bi resmin 4 kopyası mı tutulucak ya da silmek istediğin zaman 4 kere mi sileceksin?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------yok ki nerden çıkardın? arkadaş şey diyo mesela masaüstünden bi resmi sildin diğer masaüstünden silinmesin diyo. o zaman bi resmin 4 kopyası mı tutulucak ya da silmek istediğin zaman 4 kere mi sileceksin?
İlk masaüstü orjilnal olcak. diğerlerinde kısayol olcak diyelim. silince orjinalde değişim olmıcak.
Bide msn i 4 masaüstünde çalıştırabiliozmu? -
3 kuruşluk linux bilgileri ile gelip burada,linuxü üstün anlatmaya çalışmıyorlarmı,çıldırmamak elde değil.
dosyaları farklı 4-5-6 masaüstü yapmak münkün zaten,multi desktop vs diye aratın göreceksiniz. -
her eve lazım.
(:
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------3 kuruşluk linux bilgileri ile gelip burada,linuxü üstün anlatmaya çalışmıyorlarmı,çıldırmamak elde değil.
dosyaları farklı 4-5-6 masaüstü yapmak münkün zaten,multi desktop vs diye aratın göreceksiniz.
-----------------------------haklısın hocam hakkaten eşşeklik yaptığım. 3 kuruş bile linux bilmiyorum ama severim hoş geliyo bana o kadar.
bi daha dikkatli olucam böyle konularda. kusura bakmayın bu seferlik hata yaptım.
-
Program seneler önce, Microsoftun powertoysunun içinde vardı zaten...
Sysinternals kopyasını yapmış...