Microsoft Dynamics ERP Zirvesi 2015
-
Microftun dynmics erp zirvesi varmış 5 mayıs salı günü
dynamics hakkına bilgim yok ama bu vesileyle belki heves eder öğrenmeye başlarım diyorum :)
güzel konuşmacılar ve konular var gibi. çok zor ama belki girişken arkadaşlar için çevre edinme fırsatı da olabilir :)
(ps: ikramlar ücretsiz mi bilmiyorum :) )
varsa daha önceki zirvelere giden arkadaşalar veya dynamics hakkında bilgisi olan arkadaşlar konuya katkı yaparsa sevinirim :)
şaka bi yana şu sıralar boşluktayım ve dynamicsle ilgili birazcık ciddi düşünüyorum :)
Edit: tavsiye edeceginiz, daha faydali olacagini dusundugunuz
söyleşiler, konular veya kişeler varsa paylasirsaniz güzel olur :)
Dynamics Zirve 2015Etkinlik Kimliği: 1032618879 Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi SarayıRumeli Binası
Harbiye Mh., 34367 Şişli
İstanbul 34367
TürkiyeEtkinlik için kaydolBaşlangıcı: 05 Mayıs 2015 Salı 09:00
Bitişi: 05 Mayıs 2015 Salı 18:00
Saat dilimi: (GMT+03:00) -
Holüüü nerdesin
-
çok çok mühim bi işiniz yoksa gidin hocalar, bir microsoft student parner olarak söylüyorum bu dynamics işinde kamyonla para var haberiniz olsun.
SUPERBICO tarafından 30/Nis/15 02:32 tarihinde düzenlenmiştir -
SUPERBICO bunu yazdı
çok çok mühim bi işiniz yoksa gidin hocalar, bir microsoft student parner olarak söylüyorum bu dynamics işinde kamyonla para var haberiniz olsun.
AHAHAH ŞAKA? TBT de MSP görecek miydik var arkadaş :))
İsim nedir, PM bekliyorum :)
Fdumanli tarafından 30/Nis/15 04:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Fdumanli bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdı
AHAHAH ŞAKA? TBT de MSP görecek miydik var arkadaş :))
İsim nedir, PM bekliyorum :)
yazdım faceten :D
ben şok ben iptal :D
SUPERBICO tarafından 30/Nis/15 04:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Be msp ler ne yapar bilmem ama tanidiklarim power pointte sunum hazirlayip bill gates le kankaymis gibi takilmakta :)
-
axapta güzel ya. Tam Türkiye'deki firmalar skalasında bir program. Gitmeyi düşünenlerin çevre edinirim gibi bir fikir ile gitmesinler diyorum. Oracle, SAP gibi diğer Erp devleriyle karşılaştıracak, düşündürecek sorular bulup öyle gitmelerini öneririm. Efendime söyleyim çünkü, bunu yapan hocalarım öğrencilerine bu soruları sordurtacak ve prim yapacak o elemanlar da (zamanında biri bendim kıh kıh kıh). Onun dışında ikramlar için de gidebilirsiniz tabi.
Ms axapta dersi almış, eğitimi görmüş, sertifikalı biri olarak, Junior ile başlayacak kariyeriniz 3 5 yıl boyunca senior ların götünü yalayıp hiç zaman mekan farkı gözetmeden o şehir benim şu şehir de benim, iş ortaklarınıza koşmak olacak. Çok zorlu bir süreç.
Düşünenlere Allah kolaylık versin.
-
zeybekustasi bunu yazdıBe msp ler ne yapar bilmem ama tanidiklarim power pointte sunum hazirlayip bill gates le kankaymis gibi takilmakta :)
dimi ya :)
Fdumanli tarafından 30/Nis/15 10:28 tarihinde düzenlenmiştir -
adam 700.000$ dolar maaş alıyormuş orayı okurken bi yutkundum.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Satya_Nadella
siyahbereli tarafından 30/Nis/15 10:41 tarihinde düzenlenmiştir