Microsoft Expression

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

Microsoft'un yeni serisi Expression'ın, ilk ürünü olan Expression Web ile harika tasarımlar yapın. En ciddi rakibi Adobe Dreamweaver CS'yi oldukça zorlayan ve Dreaweaver 8'in satışlarını ciddi şekilde azaltan Expression Web'i web tasarımıyla yeni tanışan ya da işinde profesyonel olan birçok kullanıcıyı bir araya toplayan bir yazılım olarak görülüyor. Programı kullanabilmeniz için bilgisayarınızda Windows XP SP2 ve .NET Framework 2.0 yüklü olması gerekmektedir.

DownloadPART-1 | PART-2 | PART-3 | PART-4 | PART-5

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hımmmm hımmmmm hımmmmmmm

evet güzel bişeye benziyo frontpage yetiyo aslında bana ama arşivde bulunsun (:

edit: yok yok vazgeçtim one lan 5 part diyo :| 3 part sandım meğerse resimin yanına kaçmış diğerleri de :| yok yok frontpage rulzz :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

arkadaşlar bende size bunu tavsiye ederim cidden kullanımı çok rahat ve güzel bir program herkesin kullanabileceği şekilde yapmışlar kullanmamış ve başlamaya niyetli olan tüm arkadaşlara tavsiye ederimmmm

Carpe Diem
Toplam Hit: 647 Toplam Mesaj: 3