folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Microsoft Flight Simulator X Kurulum Sorunu?

Microsoft Flight Simulator X Kurulum Sorunu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar..büyük çabalar sonucu FSX oyununu indirdim...DVD1 ve DVD2 olarak .daa dosyaları halindeydi...PowerISO programıyla açtım o dosyaları yüklemeye başladım..DVD2 yi takın dediğinde bu sefer DVD' nin .daa dosyasını açtım fakat olmadı...

Heralde ben beceremedim sanal sürücüyle yüklemeyi diyip DVD ye yazdım iki dosyayıda... DVD1 i takıp yüklemeye başlıyorum...sonra DVD2 yi takın uyarısı çıkıyo... DVD2 yi takıp açılan otomatik çalıştır penceresinde açılan DVDcheck.exe yi çalıştır a tıklıyorum...fakat yine DVD2yi takın uyarısı çıkıyo...2.dvd yi kabul etmiyo bi türlü...fikirlerinizi paylaşın lütfen kuramazsam deliricem...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dvd2 yi taktığında bişiyi çalıştırma tamam de ve bekle o kuruluma devam eder.

Eğer ki hala dvd 2 yi tak diyosa önce dvd 1 i tak devam et de sana 2 yi isticek  sonra dvd1 i çıokartıp tekrar 2 yi tak.

Aynı tip sorunu bendede veriyodu durmadan bi kaç kere dvd1 dvd2 yi değiştirip tak çıkar yaptınmı tanıyo sonunda..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

eyvallah...sölediklerini yaptım..birkaç defa dvd1-dvd2 değiştirdim ama olmadı=s başka önerisi olan var mı acaba?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iki dvd yide aç içindekileri tek dosyaya topla değiştirilsinmi derse evet de ve yükle

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

oldu valla çok çok teşekkürler...çok makbule geçti

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iyi uçuşlar

Toplam Hit: 2184 Toplam Mesaj: 6