Microsoft Fly Similatör Yardım
-
Arkadaşlar uzun süredir fly smilatör oyunu oynuyorum online oynandığını biliyorum ama oyun orjinal olmadığı için denemedim. Anlayanlara ve oynayanlara bir kaç sorum olucak.
1_ Online oynamak için orjinal oyun şartmı başka bir yolunu biliyormusunuz.
2_ Gerekliyse bu oyunun orjinalini nereden bulabilirim.
3_ Bu oyunda çok ayrıntı var genel olarak her ufak ayrıntıyı nereden öğrenebilirim.
-
Zamanında baya ilginç gelmişti bana ama pilotların ve havacıların forum sitelerine bak acayip detaylı anlatımları bulabilirsin.kendi yaptıkları grafikler felan pegasustan onur aire kadar konuşmalar ne ararsan bulursun :)
-
:) peki ilk 2 soruya cwp vericek arkadaşlar varmı
-
Rene gelir birazdan verir cevabını :)
-
o oyun çok zor yav ben uçağı yerinden oynatamamıştım :)
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Işıkları aç, benzini aç, konsolu aç, güç ver, frenleri bırak anahtarı çevir yolun açık olsun :)
-
qra51 bunu yazdı:
-----------------------------JohnD bunu yazdı:
-----------------------------Işıkları aç, benzini aç, konsolu aç, güç ver, frenleri bırak anahtarı çevir yolun açık olsun :)
-----------------------------ben online oynadım orjinal seri numarası ayağına yatıyo 3 tane seri numarası denedim sonunda girmişti ?
Orjinalde kuleyle felan muhabbet ediyosun zevkli oluyo ama millet rotayı izlemek görev yapmak felan yerine kulenin etrafında uçar durur birbirini felan kovalar yani multiden bişi bekleme.
E orjinal torrentlerde bulabilirsin.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Rene gelir birazdan verir cevabını :)
sanmıyorum